anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de un sfat, fetita mea este intr-un tratament contra paduchilor, am aplicat tot ce a fost nevoie sa aplic si momentan nici urma de oua sau paduchi dar nu sunt sigura 100%, se intampla ceva daca o spal 3-4 zile la rand si din nou peste 10 zile cu samponul special anti paduchi( paranix se numeste)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Orice tratament anti-paduchi se aplica timp de cca. 30-60 minute, cu capul bine legat, dupa care se piaptana cu piaptan special, des. La urma se poate spala bine.
Dupa 7-12 zile se repeta tratamentul, pentru a distruge si puii iesiti din ou.
La nevoie, dupa inca 7-8 zile se repeta tratamentul.

7 răspunsuri:
| TheMadKing a răspuns:

Nu are nimic dar de unde a luat paduchi in 2k18?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru TheMadKing):

Ete nah, am auzit ca paduchilor le e rusine sa existe in 2018. Te miri si tu cum se mira cineva cand era fiica-mea la gradinita si au avut paduchi in alta grupa. "Dar cum, paduchi la o gradinita privata?" Cred ca paduchii aia nu au stiut sa citeasca si au venit ca nesimtitii la gradinita aia, ca daca stiau ce de-a copii de doctori, avocati, notari, oameni de afaceri erau pe acolo, sigur faceau cale intoarsa si mergeau la o gradinita cu oameni ai muncii. On-topic: Maria, incearca sa urmezi instructiunile din prospect. Probabil cateva aplicari ar trebui sa fie suficiente.

| SkyPilot a răspuns:

Nu o lasi mai mult de 7 zile. Daca a scapat ceva si o lasi mai mult se refac.
Spala foarte bine toate textilele pe care le-a atins.

| ovidiu123432 a răspuns:

Nu are nimic.

| ovidiu123432 a răspuns (pentru TheMadKing):

Parca nu ai de unde sa iei asa ceva, in orice an ai fi tot poti sa iei.

| Maria000346632 a răspuns (pentru TheMadKing):

Are un par lung şi des şi stă în comunitate, habar n-am de unde a luat, n-am nicio idee sa fiu sincera

| Maria000346632 a răspuns (pentru SkyPilot):

Daca am spalat lenjeriile de pat la 95°C are ceva?