| Sawarekh a întrebat:

Am niste simptome ciudate de 2 zile.

E perioada craciunului si nu o sa pot merge la doctor momentan.

Debutul din prima zi a venit, cu un lichid care imi curgea dintr-o nara des, adica lichid sub forma unui mucus.

Apoi seara a venit febra, slabiciunea musculara, greata, ameteli, si mici dureri de cap, in special cand misc capul ( precum niste presiuni in zona fruntii ) dar si sensibilitate la lumina.

Astazi a 3-a zi mi-a trecut febra, micile dureri de cap( in zona fruntii ) inca persista, inca imi suflu nasul, si un pic ameteli.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Sawarekh explică:

Am luat paracetamol si ibuprofen.
incerc sa nu i-au mult, stiu ca sunt destul de toxice.

| gabicoo a răspuns:

Ai făcut un test covid? Simptomele sunt de gripă sau de covid.

| TimberWolf a răspuns:

Gripa sau sinuzita, renunta la zahar, alcool, cafea, etc. si ia niste vitaminte si in plus d3.

| TimberWolf a răspuns (pentru Sawarekh):

Rahaturile alea nu sunt pentru a combate gripa, ci doar pentru a combate simptomele, pentru a combate gripa exista antivirale sau poti ajuta sistemul imunitar cu vitamine, dieta sanatoasa, probiotice, etc.

Bula
| Bula a răspuns:

Pentru curgerea nasului, foloseste picaturi de nas "Rhinoil", cate 3x2 picaturi pe zi.
Cel mai bun antidot pentru gripa este usturoiul crud (consumate zilnic cate 1-2 catei crude, timp de o saptamana). Usturoiul crud este recomandat tot timpul, cate 1-2 catei crude saptamanal, mai ales in sezon de gripa.

| Sawarekh explică (pentru TimberWolf):

Da, are sens ce spui! am consumat si iaurt cu probiotice, chiar m-a ajuta.