Evita excesul de sare, din cauza asta ti-a aparut afta. Nu manca seminte cu sare, cartofi prajiti cu multa sare si orice mancare care contine sare in exces. De fapt, nu manca sare deloc daca vrei sa-ti treaca mai repede. Daca te dai cu crema aceea de fiecare data ( in functie de ce ti-a recomandat farmacistul ) sigur iti va trece.
A, si bea mult ceai. Nu stiu daca la tine functioneaza dar la mine a functionat.
Nu e buna nicio crema. Ia-ti Urgo pentru afte (cam 40-50 lei). E ca un fel de gel, care dupa ce il lasi 20 secunde sa se usuce, acopera afta cu un film protector, astfel incat poti bea si manca linistita. In acelasi timp actioneaza si ca medicament, deci in 2-3 zile ar trebui sa iti treaca. Nu te lua dupa farmaciste, care vor sa iti vanda tot felul de unguente.Niciunul nu e la fel de bun ca Urgo.
Incearc bicarbonat de sodiu. I-a pe deget si pune-ti dupa fiecare masa pe afta! Sper ca te-am ajutat! Ar trebui sa treaca in vreo 2 zile
Multumesc de sugestie, suna interesant faptul ca pot bea linistita... daca nu trece in maxim o saptamana o sa caut.
Ti-am recomandat, pentru ca e singura chestie care acopera propriu zis afta. Stiu ca e neplacut cand mananci sarat sau picant si de asta. Ti-as sugera insa sa cumperi cat mai curand posibil. Daca stai asa, o sa treaca foarte greu, chiar si cu unguent, pentru ca e mediul umed.
Cred ca mi-a aparut de la niste castraveti murati destul de sarati...ai dreptate.O sa incerc si ceaiuri, multumesc tie si TUTUROR care m-au ajutat.O sa va incerc sugestiile si o sa dau fundita la cea care m-a ajutat cel mai mult. :*
Multumesc pentru sfaturi, am ales raspunsul castigator care m-a ajutat.Se pare ca aproape a disparut cu ceaiurile.
Eu o am de 7 zile si inca nu mi-a trecut, ma doare rau.Se pare ca mi-a aparut dupa ce mi-a facut anestezie ca sa imi puna o plomba la stomatolog, azi m-am dus iar si mi-a dat cu ceva acolo, dar tot ma doare, a zis sa ma mai duc maine.....nu stiu ce sa mai fac...
assss întreabă: