Nici gand! Cati ani ai? 3? Poti sa faci cancer daca o zgarii sau o tai.Vezi-ti de treaba si nu te complica cu asa ceva.
NU! Nu este indicat deoarece poate fi cangerigenta si poti face cancer las-o asa.
Nu te risca.
Funda+Vot?
Esti nebun? Dai in cancer de piele, nu te pune sa faci tâmpenii! Nu umbla deloc la ea, las-o asa cum e, daca te incurcă la atingere, acoper-o cu un pansament de unica folosinta, adica cu un plasture. Sa nu te pună naiba s-o tai! Dai de dracu! In cimitir langa mormantul mamei mele iși doarme somnul de veci o doctorita tanara, de 34 ani. Am intrebat-o intr-o zi pe mama ei care plângea la mormant ce s-a intamplat cu fiica ei. Stii ce mi-a spus? A umblat la o alunita, a necajit-o rau, vroia sa scape de ea, o avea sub brat. Nici operatia nu a mai putut-o salva-o. A dat in septicemie, a facut complicatii etc. Sunt tare periculoase! NU te atinge de ele, decat chirurgical, medicii stiu. Du-te la un control, dar nici in medici n-as avea incredere. Las-o asa!
Nuuuu! Nici sa nu te gandesti la asa ceva.
Unele alunite pot fi cancerigene indiferent cat de mici sunt.Cel mai bine e sa te duci la doctor, sa vada daca e cancerigena si daca nu este, o sa ti-o scoata imediat.
Nu vei face cancer si eu am si am intrebat-o pe doctorita me si mi-a spus sa nu-i fac nimic
In niciun caz! Te derangeaza?! Poti face cancer pe piele...Si de ala nu mai scapi.Am fost odata la o farmacie cu mama mea si era o poz cu un barbat! Acel barbat murise! De ce?! Cancer e piele! Cum a facut?! A umblat la o alunita!
Nu este bine sa o tai, nici sa te atingi de ea intr-un fel este foarte foarte periculos las-o asa.te rog :d
Nu taia niciodata o alunita poti sa mori sau sa faci cancer de piele.
Lasa alunitele in pace!
Daca umblă la ea, face! Nu-l invata prostii. Daca o lasa in pace nu se intampla nimic.
Nu ma deranjeaza la atingere, cred ca are jumatate de milimetru, dar mi s-a pus mie pata pe ia!
Buna! Sa nu faci asta! Daca Chiar vrei sa scapi de aceea alunita atunci du-te la doctor sa ti-o indeparteze el cu laserul! Dar oricum nu e nicio tregedie sa ai o alunita pe mana mai ales ca este mica dar in caz ca o tai sau ii faci altceva poti face cancer de piele cangerita sau alte boli mult mai grave ca o alunita inestetica pe manaa! Succes!
Cu siguranta NU! Esti nebun ? Daca o tai, poti avea cancer la piele daca este cancerigena, ai grija o_o