| DJohnny a întrebat:

Am o bicicleta de alergare dar fara scaun, alergi pe ea in picioare. Si alerg pe ea in fiecare zi 30 de minute pe ritmul unor melodii. Cam cate calorii ard in fiecare zii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| AccountDeleted a răspuns:

Acea bicicleta statica nu are si un mic ecran cu optiuni "Time/Speed/Cal=calorii/Pull=puls si altele si sa alegi ce vrei sa vezi. Cate calorii dai jos? Ar trebui! Si eu am o bicicleta dinaceasta si am toate optiuniile care le-am zis.

| MasterCalibra a răspuns:

In mod normal arzi cam 100 cal / 10 min. Dar depinde f multe de greutate, varsta, sex si bineinteles ritmul pe care il tii.
Eu am citit mai multe aici: http://forum.dietista.ro/11752-bicicleta-de-fitness.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SALUT!
Cam vreo 900-1000 de calorii
Care pe urma le bagi la loc in burta laughing laughing

| MariusGomoi a răspuns:

Depinde de ritmul in care mergi, eu zic aproximativ 300 de calorii

| DJohnny explică:

Am observat ca amandoi ati raspuns si amandoi sunteti in top 3 rolling on the floor)))

| Aimèeeee a răspuns:

Nu e nevoie, mersi laughing Ma descurc eu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Aimèeeee):

laughing laughing laughing laughing

| Aimèeeee a răspuns (pentru anonim_4396):

happy

| DJohnny explică (pentru Aimèeeee):

Daca mai vrei o funda vezi ca am mai postat o intrebare despre un filmwinking

| DJohnny explică (pentru Aimèeeee):

Cine a castigat pana la urma tricoul?

| Aimèeeee a răspuns (pentru DJohnny):

Cred ca a fost egalitate happy, apare luni in clasament ca acum e weekend.