Bună.
Nu este bubă, este o aftă și o tratezi cu glicerină boraxată!
Pa, pa.
Gasesti aici remedii naturiste pentru tratarea aftelor http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-afte
Totusi, eu iti recomand sa iei de la farmacie glicerina boraxata cu nistatin/stamicin; e o solutie sigura si eficienta.
Doamne ce leacuri babesti aveti si voi... cumpara-ti de la farmacie glicerina boraxata, pune putin pe o bucata de vata si tine-o acolo in gura unde ai afta. Repeta asta de cateva ori si o sa scapi. P.S.: are gust dulce glicerina boraxata. P.S.2: renunta la leacurile astea babesti ca nu sunt de niciun folos; in plus sunt si penibile
Cred ca ai o afta, incearca cu apa+sare(saramura), tine ceva timp saramura-n gura apoi scuipa.
hey...ce ai tu s-ar putea sa fie aftao bubitza mica alba si umflata iar in jur rosueste foarte dureroasa dar nu exista leac ca sa o faca sa treaca,doar ca sa aline durerea,ea va trece cu timpul,dureaza in jur de doua saptamani,insa durerea este mai intensa doar prima saptamanauite niste pasi pe care-i poti urma pentru alinarea durerii:in primul rand trebuie sa te speli pe dinti dupa fiecare masa,pentru ca asa indepartezi mancarea care poate deranja si bubita, cand te speli pe dinti foloseste si putina sare presarata pe periutza care iti va amorti durerea; in timpul zilei incearca sa ai la indemana ori guma mentolata ori o bomboana mentolata pentru iti va amorti bubitza si vei putea vorbi si manca mai usor; o linguritza de miere e foarte buna, poti sa tii mierea cam 5 minute la bubitza dupa care te vei simti mai bine, sper ca te-am ajutat
Zahar vanilat.Iti pui in gura nul inghiti il lasi acolo sa se topeasca si in 2 zile iti va trece.
LastKiss întreabă: