Doar medicul iti poate spune daca poti sau nu sa corectezi fara operatie, si diagnosticul ala mai mult ca sigur ti l-ai pus singur si mai mult ca sigur este gresit. Mergi la medic si intreaba, esti baiat mare acum, fara rusine.
Da, nu am fost la medic cu această problemă, care SPER și eu că este doar in capul meu, dar cel mai probabil nu este așa.
Nu mi-am început viața sexuală, nu mi-am decalotat penisul niciodată deoarece nu știam/credeam că este nevoie. Aparent, pe internet am găsit câteva surse care spun că fimoza de traduce prin prezenta unui inel fibros strâmt, alb.
Problema mea este simplul fapt că, în erecție, penisul meu nu poate fi decalotat mai mult de jumătate, prepuțul fiind prea strâmt. Repet, nici nu credeam că ar trebui să se poată decalota, virgin fiind. Sună a fimoză?
Daca penisul tau nu poate fi decalotat aia se numeste fimoza... Dar sunt de diferite grade si tipuri. Unele se pot rezolva cu exercitii si tu spunand ca poti decalota pana la jumatate sunt aproape sigur ca o poti rezolva cu exercitii. Adica in baie, sub jet de apa cald, cu sapun sa incerci sa fortezi putin cate putin, azi putin, maine putin mai mult... In cateva saptamani ar trebui sa se rezolve. In schimb daca nu reusesti singura speranta e la medic. Degeaba te dai cu toate cremele, nu o sa rezolvi nimic.