| alinutzzaali a întrebat:

Am o intrebare am folosit pasta de dinti pe fata in speranta ca voi scapa de cosuri am pus seara pasta de dinti pe obraz dimineata m-am trezit cu arsura ce sa folosesc? am volosit unguent de galbenele pudra mentolata creme menolata si as mai aveo o intrebare v-a ramane urma?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Deasonyka a răspuns:

Buna asa am facut si eu cand eram mai mica si te sfatuiesc pe viitor sa nu mai folosesti pentru ca poti avea arsuri si raman semne.In ceea ce priveste arsura cicatrizeazo cu aloe vera pur ci siplu ei o frunza de aloe vera si te dai pe fata cu acea zeama.Este extraordinar de buna fara bani pe creme si alte chimicale eu numai aloe folosesc pentru fata si miere de albine

| Deasonyka a răspuns:

Cu aloe vera crede-ma ca si eu am avut cosuri in exces in mare parte din suprafata fetei si cu frunza de aloe vera(de preferinta sa fie mai mare) storci acea zeama si te dai cu ea pe fata usuca cosurile si este foarte buna.Deasemenea recomand si sucul de aloe vera care este foarte bun fara creme.Aloe vera este bogata in atioxidati si are proprietati regeneratoare si cicatrizante asfel daca i-ti vei sparge un cos si acesta lasa semn cu aloe vera va trece. Eventual mai poti cumpara niste pliculete de argila pe care le poti folosi drept masca pentru fata. Sper ca te-am putu ajuta cu mare drag

| Catalinutsa a răspuns:

Draga mea. Am pățito și eu și știu destul de bine cum te simți! sad Folosește zeamă de aloe :* eu am folosit și încă folosesc :*. Noroc scumpoo :* :* :*.

| alinutzzaali explică (pentru Deasonyka):

Multumesc pentr ajutor

| alinutzzaali explică (pentru Catalinutsa):

Mersi
:*

| Catalinutsa a răspuns (pentru alinutzzaali):

Pentru. putiin :*