| Ronaldo_Ronaldo_1997 a întrebat:

Am o intrebare:Ce e chestia aia alba cand spargi cosurile cand apesi parca iese ceva alb laughing si dupa se face mai mic cosul? Ciudat asta contin cosurile chestia aia? Ce e si daca le sparg mai apar? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| alex15ccc a răspuns:

Puroi, este rezultat in urma blocarii porilor cu sebum(ulei), creandu-se un mediu favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor, astfel corpul creeaza puroi in vederea eliminarii acestor bacterii.

in pubertate glandele sebacee(care produc sebumul) produc mai mult sebum sub influenta hormonilor.

sper ca am explicat corect si te-am ajutat!

6 răspunsuri:
| UnTipObisnuit a răspuns:

Acea substanta este puroi. Cosurile sunt infectii, intr-un fel.

| Mogiojojo a răspuns:

Daca le spargi cu siguranta mai apar si ramai si cu cicatrici sau cu pete inchise. Am auzit ca arborele de ceai e bun. Ai putea sa incerci.

| Ronaldo_Ronaldo_1997 explică (pentru alex15ccc):

Ai explicat cam corect laughing duc lipsa laughing)) e clar mersi oricum ai funda

Bula
| Bula a răspuns:

Acel "ceva alb" este puroi si grasime.
Dacale storci, trebuie sa iasa si "radacina", adica atat pana ce nu mai iese nici sange.
La sfarsit dezinfectezi locul cu spirt sanitar.
Dupa 2 saptamani nu se mai vede nici urma.

Daca a fost stors si radacina ca lumea, atunci nu va recidiva in acel loc (poate in alta parte).

| Ronaldo_Ronaldo_1997 explică (pentru Bula):

Mersi bula laughing bun sfat am dat pana nu mai era nici sange

| alex15ccc a răspuns (pentru Ronaldo_Ronaldo_1997):

Mersiwinking