La o saptamana dupa o torsiune rezolvata de testicul, urologul nu mai are ce sa vada la ecograf, e ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Tu esti sigur, masurat ecografic de acelasi medic, ca testiculele s-au micsorat? Nu e cumva o eroare de masurare?
Dupa ce a zis ca e bine, nu am mai mers la doctor, dupa parerea mea s au miscorat.
Asta tin sa aflu, daca era ceva grav la o saptamana dupa durere, nu ar fi observat nici la palpare si nici la ecograf?
Chiar va rog, nu stiu ce sa fac
Daca fusese o torsiune reversibila in urma cu o saptamana, evident nu ar fi observat nimic la ecografie sau palpare. In alta ordine de idei, testiculele se micsoreaza rar, de obicei ca efect a anumitor tratamente (spironolactona, estrogeni) sau a unor substante care se comercializeaza ilegal in salile de forta. Daca stii ca nu ai luat asa cea, probabil ai doar o iluzie privind micsorarea testiculelor.
V am dat funda.Va multumesc pentru timpul acordat si pentru raspunsurile date. O ultima intrebare, daca ar fi fost ceva grav, gen un testicul sa se atrofieze, la o saptamana dupa torsine sigur ar fi observat urologul, si sigur se vedea ceva si la ecograf, nu este asa?
Atrofia testiculara nu se produce intr-o saptamana, nu avea ce sa observe in momentul respectiv. Du-te din nou la ecografie, cu rezultatul vechii ecografii la tine, pentru comparatie. Daca s-a produs o atrofie testiculara (unilaterala), ea a inceput sa fie vizibila la 3-4 saptamani de la torsiune, nu putea fi vazuta atunci
anonim_4396 întreabă: