| gagiugabriela a întrebat:

Am o întrebare... La operatia de apendicită când îți face anestezia totală înainte să adormi vezi în ceață ceva de genu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Am fost operat de peritonită, ampendicită cu puroi. Nu se face anestezie totală! Doar, în coloana vertebrală, parțială, fiind conștient pe întreaga durată a operației!
Nu vă speriați!

| Violleta2022 a răspuns:

La operatia de apendicita nu se face anestezie totala decat in situatii exceptionale, in rest, anestezie locala, ca-i o operatie foarte mica, care dureaza 10-15 minute.
In situatia in care ti se face anestezie generala, nu vezi prin ceata, practic nu mai vezi deloc, ca esti adormita complet.

| 20Hertz a răspuns:

Dupa ce te trezesti vezi triplu. E tare senzatia, te simti ca un drogat (Nu consum si nici nu am consumat droguri).

| MadalinG99 a răspuns:

Buna, iti spun din experienta. La operatia de apendicita se face anestezie totala la cerere. Aveam 8 ani cand am facut operatia. M-am pus pe masa de operatie, am vazut cand ma dadea cu tinctura de iod (betadina) apoi m-a legat si a pus un cearceaf alb pe mine iar din acel moment nu mai stiu absolut nimic, nu mi-a facut injectia in coloana. Mult succes! N-ai stres este totul ok.

| albinuta1507 a răspuns (pentru Violleta2022):

Mie mi s-a facut anestezie totala..si nu cred ca a fost o "situatie exceptionala", fiindca nici mie nici parintilor mei nu ni s-a spus ca e ceva grav

| albinuta1507 a răspuns:

Si eu m-am operat de apendicita, si mi s-a facut anestezie totala, dar inainte sa adormi nu vezi in ceata sau ceva de genu', deci nu te speria

| Violleta2022 a răspuns (pentru albinuta1507):

Eu am facut anestezie locala!
Si am auzit tot si nu am simtit nimic.
M-am simtit exceptional dupa aceea, chiar nu am avut deloc dureri, desii operatia a fost clasica, adica cu taietura de 5cm pe burta.