Am fost operat de peritonită, ampendicită cu puroi. Nu se face anestezie totală! Doar, în coloana vertebrală, parțială, fiind conștient pe întreaga durată a operației!
Nu vă speriați!
La operatia de apendicita nu se face anestezie totala decat in situatii exceptionale, in rest, anestezie locala, ca-i o operatie foarte mica, care dureaza 10-15 minute.
In situatia in care ti se face anestezie generala, nu vezi prin ceata, practic nu mai vezi deloc, ca esti adormita complet.
Dupa ce te trezesti vezi triplu. E tare senzatia, te simti ca un drogat (Nu consum si nici nu am consumat droguri).
Buna, iti spun din experienta. La operatia de apendicita se face anestezie totala la cerere. Aveam 8 ani cand am facut operatia. M-am pus pe masa de operatie, am vazut cand ma dadea cu tinctura de iod (betadina) apoi m-a legat si a pus un cearceaf alb pe mine iar din acel moment nu mai stiu absolut nimic, nu mi-a facut injectia in coloana. Mult succes! N-ai stres este totul ok.
Mie mi s-a facut anestezie totala..si nu cred ca a fost o "situatie exceptionala", fiindca nici mie nici parintilor mei nu ni s-a spus ca e ceva grav
Si eu m-am operat de apendicita, si mi s-a facut anestezie totala, dar inainte sa adormi nu vezi in ceata sau ceva de genu', deci nu te speria
Eu am facut anestezie locala!
Si am auzit tot si nu am simtit nimic.
M-am simtit exceptional dupa aceea, chiar nu am avut deloc dureri, desii operatia a fost clasica, adica cu taietura de 5cm pe burta.
LuizaAndreeaLuiza întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: