Sincer.nu stiu
Imi place parul lung:]
Dar si frizurile alea pentru parul scurt;)) gen:
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:0, s:0&tx=40&ty=77
http://www.google.ro/......tp?/imgres 600&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=697&vpy=255&dur=470&hovh=250&hovw=201&tx=123&ty=187&ei=iop7TOyoMc2LswaauvSyDQ&oei=Yop7TL_AIIfHswb2ybWyDQ&esq=3&page=2&ndsp=18&ved=1t:429, r:16, s:18&biw=1024&bih=611
:]
Phai eu as alege par scurt dar depinde de ce fel de corp sau fata ai. Sau ce coafuri iti place. In plus mie imi sta bine cu par lung dar mi-ar placea si scurt si filat. mi-ar sta super
Pai eu prefer parul scurt le-am avut pe amandoua acum am par scurt cu parul lung imi era foarte greu il aveam pana la fund...deci parul scurt!
Intrebarea nu este ciudata, ci este conforma varstei si preocuparilor tale.In privinta parului trebuie aleasa lungimea care te avantajeaza.
Parul lung intotdeauna mi-a lasat impresia de feminitate ...am avut si parul scurt, dar nu imi placea cum imi statea asa ca l-am lasat sa creasca ...parul este printre singurele chestii care-mi plac cu adevarat la mine
Chiar ca e ciudata.depinde de inaltime, greutate, forma fetei, etc.nu ai cum primi un raspuns corect
Lung :X
dar fiecare are avantajele lui
cand ai par scurt nu iti este cald.este mia usor de ingrijit.nu se deterioreaza(nu asa tare)
Eu as alege parul lung pentru ca daca esti femeie arati mai feminina si poti sa-l aranjezi cum doresti. La barbati parul lung nu imi place.
Eu aleg parul lung. e mult mai frumos mai ales si daca are o forma bine definita.
Daca trebuie sa aleg pentru mine, aleg parul lung si asta pentru ca e des si ondulat, iar daca e pana la umeri imi sta ca la o bufnita infoiata insa trebuie sa recunosc ca mi se par foarte deosebite fetele cu parul scurt. Arata diferit intr-un mod placut. Daca as avea un par mai cuminte si trasaturi la fata mai dulci nu asa aspre (am fata patrata) atunci cu siguranta as opta pentru un par scurt.
Ambele: Daca ar fi sa il am lung, mi-ar placea lungimea parului lui Avril Lavigne, iar daca ar fi scurt, cam cat al lui Ashley Green( In twilight), nu as vrea foarte scurt, ca al lui Pink. Lungimea parului meu e medie.
Eu as alege parul lung(eu il am lung:X), dar tu faci ce vrei.insa nu uita, o fata cu parul lung este de 2x mai frumoasa si mai feminina decat o fata cu parul scurt! pup
Pai 2 ani la rand am avut parul scurt su cateva suvite lungi si ceva tepi, iar acum mi-l las lung sa mai fac o schimbare deci cred ca aleg parul lung .
Buna Eu as alege parul scurt, nu prea scurt mediu pentru este mai usor de intretinut si se poate aranja la fel de frumos ca parul lung. Eu am avut parul foarte lung dar m-am tuns cam pana pe la umeri pentru nu mai suportam spalarile : parul se murdarea foarte repede, imi cadea foarte mult par si uneori chiar ma enerva
Daca ai parul des, ar trebui sa-l lasi lung, daca nu, tunde-l. oricum votez pentru parul lung
Eu mi-am taiat parul lung, acum il am un pic mai sus de talie si sincer imi sta bine cu ambele tipuri deci nu stiu ce asi alege
Par lung. Si la fete, si la baieti!
In ciuda faptului ca e destul de greu sa il intretii si are multe pretentii, dar astea sunt detalii.
Eu am ales deja, am parul aproape de fund si nu vreau sa ma tund, deci optez pentru parul lung
Eu am parul destul de scurt si vreau neaparat sa am parul lung acum...Deci par lung...
1234568807 întreabă: