Sincer.nu stiu
Imi place parul lung:]
Dar si frizurile alea pentru parul scurt;)) gen:
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:0, s:0&tx=40&ty=77
http://www.google.ro/......tp?/imgres 600&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=697&vpy=255&dur=470&hovh=250&hovw=201&tx=123&ty=187&ei=iop7TOyoMc2LswaauvSyDQ&oei=Yop7TL_AIIfHswb2ybWyDQ&esq=3&page=2&ndsp=18&ved=1t:429, r:16, s:18&biw=1024&bih=611
:]
Clar lung
Niciodata nu am avut parul mai scurt de umeri si nici nu mi-ar placea.
Acum am parul lung pana la mijloc si cand ma duc la coafor o sa ma tund doar la varfuri si o sa imi fac ceva in fata, un fel de breton
Lung:X
depinde si de varsta si timpul pe care il acorzi parului
adolescente[pana la 20 ani]-->par lung
[30 ani]-->par pana la nivelul umerilor sau chiar putin mai lung
[de la 40 de ani in sus]-->par scurt
depindee insa de preferinte, forma fetei, inaltime etc.
eu am 14 ani si in prezent am parul lung [pana la jumatatea coloanei vertebrale] vreau sa il las lung pana la fund
te pup :*
Depinde de varsta! In general, femeile in varsta se tund scurt din comoditate ca nu mai au chef sa-l aranjeze iar tinerele il au lung pentru diverse coafuri.Eu personal, iubesc parul scurt dar fiind tanara trebuie sa-l am lung pentru ca altfel, numai eu si babele pe strada am fi tunse scurt hi hi
NU stiu cine e ila de da Stupid la toti care zic ca le place mai mult parul lung... Oare cine? Sau chiar cel care a pus intrebarea...
Pana acum am avut parul lung, lung, dar m-am tuns foarte scurt caci imi era cald. si eu am stat ceva sa ma hotarasc, dar parul creste si dc sa mor de cald?
Bună!
Întotdeauna părul lung. Îţi conferă un aer sexy, feminin şi plin de senzualitate. Părul lung la o femeie este cheia frumuseţii.
Bye!
Eu am deja parul lung pana la solduri, dar este greu cu el cand il speli sau cand il descurci
Parul lung, numa ca tare greu i pana creste eu am incercat de cateva ori da nu am mers pana la capat ca no ma trezeam dimineata cu cate o frizura. Da nu renunt mai incerc poate imi iese pana la urma.
Eu una am parul lung, si o sa-l tund, pentru ca nu-mi place, se usuca greu, se incurca repede, iar vara mori de cald!
Clar LUNG! Mi se pare ca parul lung te face mai feminina, parul scurt e pentru baieti si ATAT!
Eu imi injur toate prietenele care se tund, cu toate ca sunt si unele la care le sta bine, dar nu la toate.
1234568807 întreabă: