Sincer.nu stiu
Imi place parul lung:]
Dar si frizurile alea pentru parul scurt;)) gen:
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:0, s:0&tx=40&ty=77
http://www.google.ro/......tp?/imgres 600&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=697&vpy=255&dur=470&hovh=250&hovw=201&tx=123&ty=187&ei=iop7TOyoMc2LswaauvSyDQ&oei=Yop7TL_AIIfHswb2ybWyDQ&esq=3&page=2&ndsp=18&ved=1t:429, r:16, s:18&biw=1024&bih=611
:]
Intrebarea nu este ciudata, ci este conforma varstei si preocuparilor tale.In privinta parului trebuie aleasa lungimea care te avantajeaza.
Eu as alege parul lung pentru ca daca esti femeie arati mai feminina si poti sa-l aranjezi cum doresti. La barbati parul lung nu imi place.
Depinde de varsta! In general, femeile in varsta se tund scurt din comoditate ca nu mai au chef sa-l aranjeze iar tinerele il au lung pentru diverse coafuri.Eu personal, iubesc parul scurt dar fiind tanara trebuie sa-l am lung pentru ca altfel, numai eu si babele pe strada am fi tunse scurt hi hi
Daca trebuie sa aleg pentru mine, aleg parul lung si asta pentru ca e des si ondulat, iar daca e pana la umeri imi sta ca la o bufnita infoiata insa trebuie sa recunosc ca mi se par foarte deosebite fetele cu parul scurt. Arata diferit intr-un mod placut. Daca as avea un par mai cuminte si trasaturi la fata mai dulci nu asa aspre (am fata patrata) atunci cu siguranta as opta pentru un par scurt.
Chiar ca e ciudata.depinde de inaltime, greutate, forma fetei, etc.nu ai cum primi un raspuns corect
Par lung. Si la fete, si la baieti!
In ciuda faptului ca e destul de greu sa il intretii si are multe pretentii, dar astea sunt detalii.
Buna Eu as alege parul scurt, nu prea scurt mediu pentru este mai usor de intretinut si se poate aranja la fel de frumos ca parul lung. Eu am avut parul foarte lung dar m-am tuns cam pana pe la umeri pentru nu mai suportam spalarile : parul se murdarea foarte repede, imi cadea foarte mult par si uneori chiar ma enerva
Ambele: Daca ar fi sa il am lung, mi-ar placea lungimea parului lui Avril Lavigne, iar daca ar fi scurt, cam cat al lui Ashley Green( In twilight), nu as vrea foarte scurt, ca al lui Pink. Lungimea parului meu e medie.
Lung :X
dar fiecare are avantajele lui
cand ai par scurt nu iti este cald.este mia usor de ingrijit.nu se deterioreaza(nu asa tare)
Eu mi-am taiat parul lung, acum il am un pic mai sus de talie si sincer imi sta bine cu ambele tipuri deci nu stiu ce asi alege
Eu am ales deja, am parul aproape de fund si nu vreau sa ma tund, deci optez pentru parul lung
Clar lung
Niciodata nu am avut parul mai scurt de umeri si nici nu mi-ar placea.
Acum am parul lung pana la mijloc si cand ma duc la coafor o sa ma tund doar la varfuri si o sa imi fac ceva in fata, un fel de breton
NU stiu cine e ila de da Stupid la toti care zic ca le place mai mult parul lung... Oare cine? Sau chiar cel care a pus intrebarea...
Bună!
Întotdeauna părul lung. Îţi conferă un aer sexy, feminin şi plin de senzualitate. Părul lung la o femeie este cheia frumuseţii.
Bye!
Parul lung intotdeauna mi-a lasat impresia de feminitate ...am avut si parul scurt, dar nu imi placea cum imi statea asa ca l-am lasat sa creasca ...parul este printre singurele chestii care-mi plac cu adevarat la mine
Lung:X
depinde si de varsta si timpul pe care il acorzi parului
adolescente[pana la 20 ani]-->par lung
[30 ani]-->par pana la nivelul umerilor sau chiar putin mai lung
[de la 40 de ani in sus]-->par scurt
depindee insa de preferinte, forma fetei, inaltime etc.
eu am 14 ani si in prezent am parul lung [pana la jumatatea coloanei vertebrale] vreau sa il las lung pana la fund
te pup :*
Phai eu as alege par scurt dar depinde de ce fel de corp sau fata ai. Sau ce coafuri iti place. In plus mie imi sta bine cu par lung dar mi-ar placea si scurt si filat. mi-ar sta super
Eu aleg parul lung. e mult mai frumos mai ales si daca are o forma bine definita.
1234568807 întreabă: