Poate esti usor depresiva. Uite un link sa te lamuresti ce este depresia:
http://www.eva.ro/......-6194.html
http://www.artadeatrai.ro/arhiva/23/a_plinge.23.php
Fara motiv nu cred, eventual, cu motiv, dar motivul se gaseste-n subconstient si nu in constient, de aici vine afirmatia ta "plang fara motiv." Consulta un psiholog pentru orice eventualitate, cu siguranta iti va fi de folos.
Inseamna ca esti surmenata. Ia-o mai usor cu invatatul/treburile casnice/stres/etc sau o sa dai in depresii.
@EUSIATIT Poate ai vrut sa zici medic psiholog, nu psihiatru. Fata nu are nevoie de un psihiatru daca e un pic depresiva, nu e nebuna.
Și mie mi se întâmpla lucrul ăsta când eram mai mic, chiar pot spune că puteam să plâng la comandă . Cu timpul o să-ți treacă, nu cred că e o problemă lucrul ăsta. de multe ori poți avea motive să plângi, însă nu ești conștientă de ele, și chiar și fără să-ți dai seama te poate afecta, în mod inconștient...
Un inceput de depresie /mergi la medic pshihiatru nu e rusine. ia totul din timp sa nu se agraveze. nu e de gluma.[eu am avut asa pb si am neglijat. acum sunt dependenta de medicamente,, nu stiu ce virsta ai. dar ai grija. sanatate.
In primul rand, nu exista,, fara un motiv". poate fi din cauza starii tale emotionale mai fragile, adica esti o persoana foarte sensibila, ceea ce ar putea fi frumos daca in chestia asta cu sensibilitatea nu ar fi implicat sistemul nervos. bineinteles nu e nimic grav, dar daca te deranjaza ca nu iti poti controla emotiile, du-te la un psiholo, cam fiecare scoala are, sau daca vrei sa fi mai discreta, sa iti pastrezi sensibilitatea dincolo de ochii colegilor, du-te la medicul de familie sa iti dea trimitere, nu lua nici un fel de tablete, fa o scurta terapie de stat de vorba cu un psiholog, chiar daca nu e gratis, e bine sa o faci acum.
E o perioada critica
mi s-a intamplat pe la 14, 15 ani
iesi afr distreaza te dansezi canta
scces
Pai eu cred ca este din cauza familii mele.Fratele meuare dact 5 ani si inju...ra,mama ma toc bate la cap ca de ce nu sunt ca sora mea (ea avut numai 10 pe linie iar, eu mai iau cate un 9, 8 si un 7), iar, sora mea...ma tot cicale ca de ce nu fac curat ca de ce nu invat. Ele zic ca nu m-au vazut niciodata invatnd (asta pentru ca ele sunt plecat mereu). Ieri a tipat la mine ca de ce nu ies afara sa ma plimb cu sora mea cu rolele.Intr-o zi cred ca o sa mor de nervi.Cand desenez nu e bine, cand ma uit la televizor nu e bine, cand stau afara si ma joc cu cainii mei nu e bine, mereu tipa la mine mama iar eu nu stiu ce sa mai fac.
Doamne! si eu ma confrut cu o asemenea problema. Plang de se rupe ceva parca in mine. Am luat multi ani Xanax dar nu ma mai ajuta. Am avut multe suparari care m-au marcat dealungul vietii. si eu astept un sfat, orice sa ma linistesc