Aceste consultații în privat, constă 100- 350 lei bucata, analizele de la caz la caz cam la fel. Îmi spui ce vârstă ai și în căteva zile îți ofer eu o asigurare de sănătate privată la câțiva RON pe lună, și apoi ești asigurat de 100 200 000 Ron pe an, invesigații, tot tot. Te contactez în privat pe tema asta măine, ai un pic de răbdare dar acum să îți știu doar vârsta.
Îți recomand să-ți faci un control complet pentru a evita să te mai întâlnești de alte probleme.
Asta si zic.
Dacă merg la gastro, pe urma la cardeolog, după la mai stiu eu ce pierd timpul.Dar am inteles ca un medic internist iti face un control la general vorbind iar daca vede el vreo buba undeva te trimite la un medic de problema pe care o ai, ca alta rezolvare nu gasesc daca nu am medic de familie.
Ți-aș propune să cauți pe net și să afli ce anume te deranjează, dar la câte mii de boli sunt...
Nu ai pe nimeni jn familie care are asigurare? Se poate lua sub tutela.Eu il am pe tatal meu pe asigurarea mea si mai dau inca 100 lei pe luna ca sa il mentin.
Cu asta te pot ajuta, in rest, nu am idee cum ai putea proceda.
IcePrincessPia întreabă: