anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am asigurare medicală si o stare generala proasta imi cam da târcoale.Este ok dacă îmi fac un control la un cabinet de medicina internă?
Adica am probleme frecvent cu stomacul,cu niște palpitatii,acum ceva timp am avut si o durere de rinichi si ma gandesc ca la medicina internă poate sa iti spuna despre fiecare câte ceva si sa te îndrume la gastro, cardiolog etc in functie ce vede el acolo.
Considerati ca e o idee bună?
A fost cineva până acum?
Am inteles ca medicul la care urmează să merg face ecografie, ekg...voi ce stiti despre astfel de consultații.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| RazvanLegendaVie a răspuns:

Îți recomand să-ți faci un control complet pentru a evita să te mai întâlnești de alte probleme.

| Freya1 a răspuns (pentru RazvanLegendaVie):

Asta si zic.
Dacă merg la gastro, pe urma la cardeolog, după la mai stiu eu ce pierd timpul.Dar am inteles ca un medic internist iti face un control la general vorbind iar daca vede el vreo buba undeva te trimite la un medic de problema pe care o ai, ca alta rezolvare nu gasesc daca nu am medic de familie.

| Alive99 a răspuns:

Nu ai pe nimeni jn familie care are asigurare? Se poate lua sub tutela.Eu il am pe tatal meu pe asigurarea mea si mai dau inca 100 lei pe luna ca sa il mentin.
Cu asta te pot ajuta, in rest, nu am idee cum ai putea proceda.

| Iote a răspuns:

Te poti duce. Doar ca vei plati consultatia si unele investigatii.

| RazvanLegendaVie a răspuns (pentru Freya1):

Ți-aș propune să cauți pe net și să afli ce anume te deranjează, dar la câte mii de boli sunt...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Aceste consultații în privat, constă 100- 350 lei bucata, analizele de la caz la caz cam la fel. Îmi spui ce vârstă ai și în căteva zile îți ofer eu o asigurare de sănătate privată la câțiva RON pe lună, și apoi ești asigurat de 100 200 000 Ron pe an, invesigații, tot tot. Te contactez în privat pe tema asta măine, ai un pic de răbdare dar acum să îți știu doar vârsta.

| Freya1 a răspuns (pentru sadrian46):

25

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Freya1):

Mesaj prin felicitare TPU, acum.