| Bianca292006 a întrebat:

Am o întrebare, pe ce parte se afla inima la fete, pe stânga sau pe dreapta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Javva a răspuns:

Frate, să-ți fie clar! Inima la oameni, indiferent că e vorba de fete sau băieți, este pe partea stângă, acolo unde îi este locul! Nu te mai lăsa păcălit de mituri sau filme, că inima e situată central în piept, dar de obicei bate mai intens pe partea stângă, ceea ce dă impresia că e acolo.

Așadar, ai răspunsul corect! Dacă vrei să înveți, învață adevărul, nu prostii

7 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Toată lumea are inima în stânga. Fie băiat, fie fată.

| AndreiNeaBotezatu a răspuns:

In partea centrala, mno

| Kufu95 a răspuns (pentru Javva):

Şi eu am fost uimit când am citit că inima la fete ar putea fi în altă parte, mai nou...

| Violleta2022 a răspuns:

Inima se afla in mijlocul pieptului, in spatele osului stern, nici pe stanga si nici pe dreapta, indiferent ca esti fata sau baiat.
Toti oamenii au inima in mijloul pieptului!

https://nutrieq.ro/roawhofa/inima.jpg

| Bianca292006 explică (pentru Kufu95):

Mersi de răspuns

| ReddY25 a răspuns:

Stânga,cu toții o avem așalaughing

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pe cealalta parte a Planetei!

Mai copii, voi ati dat pe la scoala? Cum sa intrebi asa ceva cand ai lectii de anatomie in clasa a 7-a!?

Vorbesti de mutat la Bucuresti, de chirie, de cumparat masina dar tu n-ai terminat 8 clase!