anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare pentru fete in special: am aproape 14 ani si mai toate fetele s-au inbolnavit... eu sunt cea mai mare dintre el si inca nu mi-a venit... oare e ceva gravvv? sau mai trebuie sa astept?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lol1232 a răspuns:

Nu trebuie sa iti faci griji ca va trebui sa iti vina menstruatia va veni asa am patit si eu imi faceam griji dar sa nu iti faci griji iti va veni cand va trebui big grin

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai asteapta, fara sa te ingrijorezi. Pana la 16 ani nu ai motive sa-ti faci probleme.

| Lala20 a răspuns:

"S-au imbolnavit" in sensul ca le-a venit sau ce?
Nu te stresa mai ai timp. Sau daca vrei vorbeste cu mama ta si poate mergi la un medic.

| Abcfunny a răspuns:

Nu stiu cum puteti spune voi ca nu e nimic!
Ba e, poti face gheaguri de sange si e mai rau. du-te la ginecolog macar pentru lunistea ta.
Cunosc cazuri care nu le vine si i-au medicamente.

| SMTHING a răspuns:

Nu e nimic grav! Ai un corp "nesensibil" ceea ce duce la multe avantaje! Eu am un corp forte sensibil... daca fratele meu e putin racit, i'au raceala instantaneu! Ce n'as da sa fiu in locul tau!

Si!, stai linistita, daca vrei neaparat sa fii bolnava da'te bine pe langa toate fetele laughing). si chiar daca nu vrei, la un moment dat, tot te vei imblonavisad

xoxo

| darii a răspuns:

Heei.
In primul rand nu ai de ce sa te ingrijorezi. Fiecare se dezvolta in alt ritm, unele fete mai repede altele mai tarziu. Varsta maxima este de 16 ani. Daca chiar vrei, du-te la un consult ginecologic, dar nu e neaparat. Incearca, pentru a grabi dezvoltarea, produse naturiste. Personalul acelor magazine te va sfatui ce medicamente sa achizitionezi.

| madalina97_7913 a răspuns:

Nui nimic grav, asteapta, iti va veni si tie timpul big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu stiu@
Depinde
esti dezvoltata?

Tia mai venit vreodata
o luna si pe urma sa nu iti vina?

Du-te la medic!winking

vb`este cu mama tawinking

Poate ai ceva

Cum a avut verisoara mea

A avut trompele alea infundate, prin care trebuie sa curga lichidul!

Papa!:*

| clara1122 a răspuns:

Nu te speria iti va veni la momentul potrivit
Verisoarei mele i-a venit la 15 ani si ceva

| hannibal a răspuns:

Nu ai nimic... poate sa-ti vina si la 16 ani...

| xxluvpuppyxx a răspuns:

Iti vine pana la maxim 16 ani...eu am 12 si mi-a venit.happy