Nu este nevoie de psiholog. Este perfect normal ce ți se întâmplă, dar nu este dragoste, crede-mă. Corpul tău trece prin niște transformări acum, ca adolescent. Echilibrul hormonal este dat peste cap în perioada adolescenței și marchează trecerea de la copilărie la maturitate. La vârsta ta, eu eram "îndrăgostit" de Mariah Carey.
Evită melodiile lente, ieși mai mult cu prietenii și totul va fi bine.
Dar se mai intampla asta :/. Gandeste-te la toate fetele care vad vedete si se "indragostesc" de ele.
Nu stiu simt ceva pentru aceasta persoana... Ea avand 17 ani si de obicei eu nu sunt genul caruia sa ii placa o fata pentru ca ea canta sau ceva de genul asta nu stiu daca pot sa zic pentru ca nu am cunoscut-o fata in fata dar imi place felul ei de a fi felul in care gandeste chiar daca ii apreciez muzica nu ma influenteaza treaba asta. Nu stiu ce sa fac.
La vârsta aia ai fi în stare să te îndrăgosteși și de un pom la cum colcăie hormonii
Până când observi că nu te mai impresionează atât de mult anumite melodii și consideri că ai scăpat de obsesia pentru acea fată.
Nu,esti adolescenta si e normal sa ai astfel de gânduri. O dependenta se înlocuiește cu alta. Încearcă să nu mai asculti muzica atât de multa, stiu ca e plăcută, dar iti da peste cap echilibrul emoțional.
Vei vedea ca in timp, te vei maturiza emoțional și vei avea încrederea de a vorbi cu băieți pe care îi cunoști.
FCatalinf întreabă: