Eu stiu ca e posibil sa afecteze tigarile starea fizica, cand vine vorba de sport, adica obosesti mai repede dar nu afecteaza asa mult, si depinde si de organism cat de rezistent e. Totusi iti sugerez sa te lasi, sunt doar o pierdere de bani si nu te ajuta cu absolut nimic, si nu, nu ai cum "sa scoti" tigarile dupa ce le-ai fumat.
Cum "să scot țigările ce le-am fumat 1 săptămână din mine?" - antrenamente serioase, așa cum ai făcut, măcar tot atâta timp
Probalbil vei simți o vreme (scurtă) la respirație, la efort, că parcă nu "funcționezi" 100%. Las' că trece...
Baga mult lapte, alergat si sprint-uri pana-ti iasa ochii. Eventual un cardio cu o mască de gaze (uz militar) pe fața, rupe plămânii in tine, ii va face mai puternici si mult mai rezistenți. M-as gandi la sanatate in primul rând, nu la rezistență.
Da te afecteaza ca a trecut doar o sap[tamana, in cateva luni vor disparea problemele.
Daca ai fumat 1 saptamana ti-a afectat putin sanatatea cat si starea fizica, aici depinde de organismul tau.
Incearca sa mananci mult mai sanatos si sa ai o viata activa ca sa ''scoti acele tigari''.
anonim_4396 întreabă: