| cxcdrex a întrebat:

Am o întrebare și e cam urgentă. Mă doare partea dreapta a abdomenului. Simt arsuri, înțepături, usturimi când mă întind, respir adânc și când mă răsucesc. Durerea nu este continuă, ci are pauze si reapare la interval de câteva minute sau ore. Durerea nu este intensă sau nesuportabilă, ci deranjează ușor.
In ziua in care a apărut am fost într-o drumeție in care am mers 7 ore, iar când am venit acasă și m-am pus in pat am simtit usturimi. Ar putea fi intindere de mușchi chiar dacă a apărut brusc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Smmo a răspuns:

Mergi la medic, e greu de spus. Nu face niciodata efort brusc, se poate sfarsi rau. Ia-o treptat si cu drumetiile si cu alte eforturi.

| dullcat a răspuns:

Nu putem sti.Mergi la medic pentru a afla.

| cxcdrex explică (pentru Smmo):

Nu ma mai doare atat de tare, dar totusi pentru a stii ce a fost o sa merg la medic