Dă-i o tură pe la un neurolog bun.
După aceea o să ştii dacă mergi la un psihiatru sau nu.
Am citit ca acea formatiune necunoscuta care a fost ignorata ar putea determina furnicaturile, micile pierderi de memorie si schimbarile bruste de comportament. Are doar crize si episoade apoi e din nou normala. Am cunoscut si cunosc persoane cu prbleme psihice si NU se comporta asa.
Nu cred ca s-a referit nimeni la probleme psihice, ci la eventuale incarcaturi emotionale ( ai spus ca a trecut prin emotii puternice). Da, formatiunile cerebrale pot determina crize de genul si de aceea nu e bine sa fie ignorate. In cazul in care s-a consultat un neurolog, poate ar fi buna o a doua opinie. Totusi, gandul suicidar tine de psiholog.
Incercati sa vorbiti cu ea sa vedeti de ce ii trec prin cap astfel de ganduri, sa se omoare de ex. Va recomand sa o vada si un psiholog... poate o ajuta sa treaca peste o trauma sau poate comportamentul actual este consecinta uneo traume mai vechi.
Buna! Si eu recomand consultarea unui psiholog dar si a unui neurolog pentru acele furnicaturi si pentru cefalee. Numai bine!