Incercati sa vorbiti cu ea sa vedeti de ce ii trec prin cap astfel de ganduri, sa se omoare de ex. Va recomand sa o vada si un psiholog... poate o ajuta sa treaca peste o trauma sau poate comportamentul actual este consecinta uneo traume mai vechi.
Buna! Si eu recomand consultarea unui psiholog dar si a unui neurolog pentru acele furnicaturi si pentru cefalee. Numai bine!
Am citit ca acea formatiune necunoscuta care a fost ignorata ar putea determina furnicaturile, micile pierderi de memorie si schimbarile bruste de comportament. Are doar crize si episoade apoi e din nou normala. Am cunoscut si cunosc persoane cu prbleme psihice si NU se comporta asa.
Nu cred ca s-a referit nimeni la probleme psihice, ci la eventuale incarcaturi emotionale ( ai spus ca a trecut prin emotii puternice). Da, formatiunile cerebrale pot determina crize de genul si de aceea nu e bine sa fie ignorate. In cazul in care s-a consultat un neurolog, poate ar fi buna o a doua opinie. Totusi, gandul suicidar tine de psiholog.
Dă-i o tură pe la un neurolog bun.
După aceea o să ştii dacă mergi la un psihiatru sau nu.