| Biiskrem a întrebat:

Am o mică mare problemă cu părul.
Mi se îngrașă în prostie și chiar și după ce îl spăl și-l usuc are un aspect jalnic, de parcă nu l-ar mai fi atins apa de secole.
Am schimbat o droaie de șampoane și nimic.
Nici cu "ninsoarea" nu stau prea bine. Pe lângă mătreață, îmi cade și pielea. Fiind brunetă, chestia asta e serioasă.
Îl spăl la două, trei zile și-s nevoită să-l prind aproape tot timpul pentru că nu mă-mpac cu el de nicio culoare. Se vede urât și nici nu mă simt eu bine.

Mă tund cheală sau aveți voi idei?

Săru'mâna.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| theodorafemme2001 a răspuns:

Tunde-te scurt ca sa se regenereze.

| Biiskrem explică (pentru theodorafemme2001):

Ce legătură are?
Nu-l maltratez, nu-l vopsesc și nu-l îndrept.
Deci de ce ar avea nevoie să se regenereze? -_-

Răspuns utilizator avertizat
| Biiskrem explică (pentru Adminiiimistergraspunsurile):

Http://m.imgur.com/A7aIKTy
Miroase a creier încins, te-ai suprasolicitat scriind alea trei rânduri.
-încă un sinucigaș pe listă-

| ylakiztenurb a răspuns:

Si eu am avut problema asta si am scapat de ea cu ajutorul bicarbonatului de sodiu....am pus 2 lingurite de bicarbonat in sampon si dupa l-am folosit asa timp de 2 saptamani

| giony54 a răspuns:

Este parul gras din cauza toxinelor din corp, fa o detoxifiere a corpului si va dispare grasimea din par.

| pwp a răspuns:

Problema ta e destul de grava..deja aici ar trebui sa-si dea cu parerea un dermatolog

| oanaro a răspuns:

Buna! Iti recomand cu incredere aceasta crema-tratament din ingrediente naturale:
http://olx.ro/......27NVx.html