| ArmandB a întrebat:

Am o mica/mare problema.De 2-3 ani am pe piept niste bubițe (6-7) nu foarte mari dar care mă deranjeaza vizual destul de tare, toate sunt in mijloc, și la atingere destul de tari sau așa cauciucate.Pot fii fire de par?(îmi dau jos parul de pe piept pentru sală)Sau puncte de grăsime sub piele? Daca da cu spray special și un ac pot scăpa de ele? Sau dispar?(sa le mai las așa)
De crescut nu au crescut (cel puțin nu am urmărit)De deranjat, doar vizual.
Am aproape 18 daca va ajuta cu ceva.
*Funda*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, daca te barbieresti pe pept, ( gay by the way)
firele de par, unele, pentru ca firul de par e gros "pa pept", si creste carliontat, nu isi gaseste pe unde sa iasa, ca il tai prea din scurt, si iti creste sub piele. happy

| ArmandB explică (pentru anonim_4396):

Nu trebuie sa fi taran si nu sunt gay, dar din pacate nu da bine sa iasa jungla amazoniana de prin maieu. Merci de raspuns oricum.