| Razer1911 a întrebat:

Am o mica nedumerire. Am avut o fractura cu deplasare la metatarsiene. In fine am avut ghips o luna si ceva si astazi mi l-am scos. Dar am observat ca piciorul e putin umflat. Doctorul meu ortoped mi-a zis sa revin in caz ca fac febra, ca se invineteste, umfla, dar eu zic ca e normal dupa ce a stat imobilizat timp de o luna sa fie putin umflat pana isi da drumu circulatia si isi revine complet. Acum sunt curios daca e normal sa fie umflat sau este vreo problema si trebuie sa ma duc la spital din nou.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Cred ca ortopedul te-a avertizat in privinta pericolului unei tromboze venoase care poate aparea la unele persoane din cauza imobilizarii piciorului.Usor umflat poate sa fie dar, daca pielea nu s-a inrosit si nu este mai calda (decat restul pielii) atunci, nu te ingrijora ca ar fi putut sa apara vreun tromb(de sange) care sa obtureze o vena din acea zona.

p.s. Daca stai la calculator, nu sta mult timp cu piciorul atarnat in jos --- sprijina-l pe un taburete/scaun.

1 răspuns:
| Razer1911 explică (pentru alessia5158):

E ok acum. S-a dezumflat. Multumesc pentru raspuns!