| AliceAll a întrebat:

Am o mica problema..de acum cateva zile dupe ce merg la toaleta ramane ceva maro pe hartia igienica.ce anume ar putea sa curga din vagin? PS: am 15 ani si inca nu mi-a venit ciclul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

Cel mai probabil e vorba de prima menstruatie. Uneori prima menstruatie nu lasa decat astfel de urme. Foloseste tampoane igienice. Chiar daca poate deveni mai abundenta pe parcurs, sangerarea asta va trece in cateva zile.

4 răspunsuri:
| nico097 a răspuns:

Buna.Sunt mai multe cauze ori iti vine menstruatia, ori ai nisip la rinichi si se elimina, mie mi se intampla de la rinichi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urmareste si alte simptome. Te doare spatele in zona lombara, simti crampe in etajul inferior ambominal, sanii devin usor durerosi si rigizi? Daca da, e vorba de prima menstra.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! poate esti dupa menstruatie, poate esti insarcinata si te cureti, poate fi o infectie...un control nu strica.
O zi minunata sa aihappy

| AliceAll explică (pentru nico097):

Dar nu cred ca e sange. deoarece pe hartia igienica ste ceva solid mai lipicios ca o gelatina si este maro.