Saracuta de ea, o data tot trebuie sa i dai drumul afara, nu cred ca va pleca departe, doar ca poate ca vrea si ea un motan, poate e in calduri, dar de placut te place? tie isi plac pisicile in general?
Cred ca plange ca vrea afara ca poate nu are nisip in locuinta ta sau este in calduri.
Are nisip e in calduri sigur.
Nu vreau sa o iau pentru ca lasa par ..eu deja am 3 pisici si toata casa e plina de pae cred ca voi muri din vina asta...
Exista pastile la veterinar ca sa iasa din calduri dar nu iti recomand pentru ca i-am dat eu lui Yeti (pisica mea) si cand am sterilizat-o avea chisturi pe ovare...
Intreaba la veterinar de pastila, dar cel mai bine este sa ii aduci un motan, sau sa o lasi pe ea pe afara dar nu mai stiu daca o prinzi dupa aceea.
Joaca-te cu ea!
Mangai-o!
Cumpara-i lesa și Ham și incearca sa o scoți!
Și ce legătura are ca e de rasa?
Nu e tot mâță?
Trateaz-o cum ți-ar plăcea tie sa fi tratat!
Tie ți-ar plăcea sa stai in casa pentru ca esti frumos?
Eu personal nu am mai ieșit din țara de 1 și 7 luni și simt ca înnebunesc!
Daca tot stai toata ziua cu ea, joaca-te cu ea. Poate e plictisita. Cumpara-i o undita din aceea cu o ata si un soarece la capat. Sau clopotei. Incearca orice jucarii. Urmareste daca ii place mancarea, poate fi si acesta un motiv. Schimba-i apa foarte des. Mai da-i sa bea si putin laptic. Sa aiba mereu litiera curata. Urmareste cand face treaba mare. Daca ai luat-o de curand de la mama ei, poate plange dupa ea sau dupa frati. Incearca sa ii pui ceva rosu la gat, sa nu o deoache cineva, si daca se poate sa fie o zgarda anti-purici. Daca totul din acestea este indeplinit si in regula, si tot plange, incearca sa ii spui ceva de deochi. Gen Tatal Nostru de 3 ori, si dupa ce termini sa il scuipi. Am auzit multe persoane ca aveau pisicii foarte galagiosi doar fiindca erau deocheati. Si daca nimic nu merge, du-o la un veterinar sa ii faca niste analize.
O am de mai mult timp de vreo 4 luni.
4 luni e destul timp, credeam ca o ai de cateva zile
Laura08 întreabă: