Saracuta de ea, o data tot trebuie sa i dai drumul afara, nu cred ca va pleca departe, doar ca poate ca vrea si ea un motan, poate e in calduri, dar de placut te place? tie isi plac pisicile in general?
Daca tot stai toata ziua cu ea, joaca-te cu ea. Poate e plictisita. Cumpara-i o undita din aceea cu o ata si un soarece la capat. Sau clopotei. Incearca orice jucarii. Urmareste daca ii place mancarea, poate fi si acesta un motiv. Schimba-i apa foarte des. Mai da-i sa bea si putin laptic. Sa aiba mereu litiera curata. Urmareste cand face treaba mare. Daca ai luat-o de curand de la mama ei, poate plange dupa ea sau dupa frati. Incearca sa ii pui ceva rosu la gat, sa nu o deoache cineva, si daca se poate sa fie o zgarda anti-purici. Daca totul din acestea este indeplinit si in regula, si tot plange, incearca sa ii spui ceva de deochi. Gen Tatal Nostru de 3 ori, si dupa ce termini sa il scuipi. Am auzit multe persoane ca aveau pisicii foarte galagiosi doar fiindca erau deocheati. Si daca nimic nu merge, du-o la un veterinar sa ii faca niste analize.
Nu vreau sa o iau pentru ca lasa par ..eu deja am 3 pisici si toata casa e plina de pae cred ca voi muri din vina asta...
Cred ca plange ca vrea afara ca poate nu are nisip in locuinta ta sau este in calduri.
Joaca-te cu ea!
Mangai-o!
Cumpara-i lesa și Ham și incearca sa o scoți!
Și ce legătura are ca e de rasa?
Nu e tot mâță?
Trateaz-o cum ți-ar plăcea tie sa fi tratat!
Tie ți-ar plăcea sa stai in casa pentru ca esti frumos?
Eu personal nu am mai ieșit din țara de 1 și 7 luni și simt ca înnebunesc!
Exista pastile la veterinar ca sa iasa din calduri dar nu iti recomand pentru ca i-am dat eu lui Yeti (pisica mea) si cand am sterilizat-o avea chisturi pe ovare...
Intreaba la veterinar de pastila, dar cel mai bine este sa ii aduci un motan, sau sa o lasi pe ea pe afara dar nu mai stiu daca o prinzi dupa aceea.
Laura08 întreabă: