Pai sa manance mai natural adica:dimineata niste lapte cu cereale, dupamiaza nistepiept de pui la gratar, sau legume, fructe, cartofi naturi, seara salata sau chiar deloc si sa bea minim 2 litri de apa pe zi, iar daca poate sa faca si sport e si mai bine.
Poti sa o ajuti indrumand-o spre o alimentatie corecta, echilibrata deci cu multe fructe si legume. iar ai putea de asemenea sa-i iei de pe net cateva video cu exercitii de aerobic, abdomene, sport in general pentru ca astfel isi fa forma muchi si i se va tonifia musculatura, intregul corp. bafta multa
Sa nu manance de exemplu si cartofi si carne la aceeasi masa adica la o masa sa nu aiba prea multe lipide o masa sa contina numai legumesau numai carne
o sa stii ca daca nu mananca paine nu rezolva nmica
Pai daca vrea sa slabeasca spune-i sa se apuce de un regim
il recomand pe al meu. eu am 14 ani, 189 cm inaltime si 93 de kg
si am slabit intr-o saptamana 4 kg... iar dupa am pus la loc si acum m-am apucat din nou
uite ce trebuie sa faca
dimineata : sa puna intr-o cana cereale nu conteaza de care, pana la jumatatea cani, iar dupa sa puna si lapte cu 1. 5 % grasime
la pranz : un mar si nimic altceva
cina : un mar, o portocala si un kiwi
iar pana a 2-a zi dimineata nu mai mananci nimic... stiu ca e cam drastic dar asta e daca vrea sa slabeasca bafta... a si cel mai important sa bea apa daca o apuca foamea
GoSsip GiRl întreabă: