E clar ca ai pielea foarte sensibila si ca nu trebuie sa te faci cu orice... incearca sa te dai cu o crema hidratanda de la fapmacie si evita folosirea bigului pentru ca nu este singura solutie pentru a te epila
Asa mi s-a intamplat si mie... Cumpara-ti o crema hidratanta, pentru ca pielea ta e una sensibila. Data viitoare cand te epilezi, ia-ti o crema depilatoare pentru piele extra sensibila. Nu vei avea probleme. Insa, daca nu-ti plac mirosul, iti poti achizitiona un aparat electric cu care sa faci asta. Te va pisca putin la inceput, dar va fi OK.
Stiu asta. Cu aparatul ma fac tot timpul pe picioare, pana sus de tot aproape. Insa mai ramane o mica portiune unde nu pot suporta sa le iau cu aparatul. Dar pe picioare nu mi-au ramas nici acolo unde le-am luat cu aparatul nici unde am dat cu lama. Insa pe fese au ramas foarte multe si se vede foarte urat, eu inainte neavand deloc nici cosuri nici brobonite de-acelea ma deranjeaza foarte mult! Stii o crema mai buna? Sau cea pe care ai folosit-o tu te-a scapat definitiv de ele sau doar le-a ameliorat? mi-o poti recomanda si mie? Multumesc foarte mult pentru raspuns!
Da pai ai o piele sensibila trebuie sa iti iei o crema hidradanta ia-ti un aparat electric o sa te piste la inceput dar apoi te vei obiznui incearca sa nu te mai dai cu bigul. pupici multi.
M-am dat cu Cutaden si cu crema de galbenele. Cutaden m-a ajutat destul de mult, le-a ameliorat, la aproape disparitia lor. E o crema buna si nici foarte scumpa. O gasesti in farmacii. Sincer, nu mai stiu cat am dat pe ea, in jur de 15 lei. Crema de galbenle eu am folosit-o pentru ca imi apareau cosulete si fire sub piele. Am aplicat-o pe stratul cu probleme si am lasat-o sa actioneze timp de 20 de minute. Dupa care, am facut un dus, si cu un burete mai 'dur' m-am curatat, aplicand o doza mica de gel exfoliant (nu stiu ce gel am folosit, cred ca cel de la Elmiplant). A mers bine, doar ca acum nu mai folosesc gelul asa mult. Sper ca te-am ajutat.