Este si normal... terbuie macar 1 - 3 luni sa se prinda ceva pe tine.dar daca nu ai pe cineva sati arate ce exercitii sa faci, poti sa ai probleme dupa.
Sall. Mega Mass, in cantitati mici. Dar cu greutati mici te fibrezi iar cu greutati mari faci masa. Pa!
Bun, sa o luam de la inceput, nu am inteles cu ce faci exercitiu, cu o "haltera" sau "gantera", dar de combinatia "galtera" nu am auzit. Si muschii aia nu scad asa deodata, Scaderea masei musculare se realizeaza prin atrofiere, ceea ce la tine nu e cazul, din moment ce lucrezi. Atunci cand tragi de fiare muschii se "unfla "putin, par mai mari, de aici si unul motivele pentru care culturistii inainte de a urca pe scena, trag de fiare putin. In schimb forta ta ramane aceeasi de la o zi la alta, nu scade peste noapte. Daca te trezesti dimineata si in secunda 2 te apuci sa tragi de gantere, normal ca ti se pare ca nu ai forta, muschii trebuie "incalziti" inainte de a incepe sa ii folosesti la capacitate maxima. Si documenteaza-te sa vezi daca faci corect acele exercitii, ca s-ar putea sa astepti mult si bine sa ti se dezvolte bicepsii(de ex) daca tu nu lucrezi corect, plus ca te si poti rani.
Poi inainte de aface exercitile ma incalzesc si m-am asigurat c le fac corecct si le fac cu o gantera insa am facut o pauza de trei zile fiindca incepuse sa ma doara spatele si am observat ca muschii au revenit la marimea pe care o aveau inante
Andrewz întreabă: