| ramona0506 a întrebat:

Am o problema...aseara m-am pus in pat pe la 1 sa dorm, si nu reuseam deloc aproape. Am tot incercat sa stau locului sa incerc sa ma relaxez si alte chestii si nu am dormit absolut deloc. Am pierdut o noapte intreaga si dimineata pe la 7 am baut un capuccino, sa nu ma apuce somnul la scoala. Dar s-a intamplat, dupa 3 ore eram praf, si faza e ca atunci cand am ajuns la scoala eram cea mai fresh, eram extrem de plina de viata si radeam cu toata lumea, dar s-a dus repede si momentul ala.Eram epuizata si credeam ca nu mai trece timpul sa ajung acasa. Acum nu pot nici macar sa atipesc, si mi-e frica de faptul ca la noapte o sa se intample acelasi lucru straight face. Sincer imi este cam frica...sunt a 8a si nu vreau DELOC sa-mi dau programul peste cap si sa dau peste insomnie. Ajutor va rog mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| croissant a răspuns:

Faci un dus fierbinte, mananci ceva usor, te bagi in pat si incerci sa nu te mai gandesti la nimic si o sa adormi.

| larisa123123 a răspuns:

Nu-ti face frica se mai intampla uneori chiar si mie mi se mai intampla

| Banyik_Ionutzz_1998 a răspuns:

Eu cand nu dorm ma duc in baie, pentru ca este un loc linistit, stau cel mult 10 minute si pe urma ma culc, sau stau noaptea pana la 23:30 la desene si adorm imediat, cel mai bine ar fi sa incerci cu un dus si o cana cu lapte.

| Scremer a răspuns:

Sau incearca sa nu mai bei cola, cafea nici caphuccino ala nu e asa bun mai ales daca esti si mic du-te fa miscare alearga ca sa fi obosit epuizat si dupa aia o sa adormi iti garantez eu si eu aveam probleme de asta asa ca in vara m-am gandit sa ma apuc de alergat pe terenu de altetism asa mai ma si antrenam si puteam sa si dorm bine la noapte si mai ales dupa ce fugi si te duci acas si faci un dus gierbinte sau stai intro cada cu apa fierbinte sa ti se relaxeze muschi sti cum adormi dupa aia n-o sa mai ai treababig grin

| Sw3eTy3 a răspuns:

Heii.Incearca sa faci un dus inainte si dupa aceea pune-te in pat.O sa adormi mi repedehappySaudaca nu ai somn aprinde TV-ul si uita-te la TV si programeaza-l.O sa vezi ca adormi uitandu-tehappy
P.S.:ai adormit la scoala? si daca da din ce oras esti?happy

| ramona0506 explică (pentru Sw3eTy3):

N-am adormit "din pacate"laughing poate ca asta-mi si doream..sa adorm, in sfarsit. Sunt din Galati

| DaRaspund a răspuns:

Bea putin lapte cald, inchide orice aparat electonic, trage perdelele pe geam, elibereaza-ti mintea si o sa adormi.

| Sw3eTy3 a răspuns (pentru ramona0506):

laughingNu te intrebam din ce oras esti, dar o fata de la mine din scoala a adormit in ora de fizica azilaughingsi de aia am intrebatlaughing