Faci un dus fierbinte, mananci ceva usor, te bagi in pat si incerci sa nu te mai gandesti la nimic si o sa adormi.
Eu cand nu dorm ma duc in baie, pentru ca este un loc linistit, stau cel mult 10 minute si pe urma ma culc, sau stau noaptea pana la 23:30 la desene si adorm imediat, cel mai bine ar fi sa incerci cu un dus si o cana cu lapte.
Sau incearca sa nu mai bei cola, cafea nici caphuccino ala nu e asa bun mai ales daca esti si mic du-te fa miscare alearga ca sa fi obosit epuizat si dupa aia o sa adormi iti garantez eu si eu aveam probleme de asta asa ca in vara m-am gandit sa ma apuc de alergat pe terenu de altetism asa mai ma si antrenam si puteam sa si dorm bine la noapte si mai ales dupa ce fugi si te duci acas si faci un dus gierbinte sau stai intro cada cu apa fierbinte sa ti se relaxeze muschi sti cum adormi dupa aia n-o sa mai ai treaba
Heii.Incearca sa faci un dus inainte si dupa aceea pune-te in pat.O sa adormi mi repedeSaudaca nu ai somn aprinde TV-ul si uita-te la TV si programeaza-l.O sa vezi ca adormi uitandu-te
P.S.:ai adormit la scoala? si daca da din ce oras esti?
N-am adormit "din pacate" poate ca asta-mi si doream..sa adorm, in sfarsit. Sunt din Galati
Bea putin lapte cald, inchide orice aparat electonic, trage perdelele pe geam, elibereaza-ti mintea si o sa adormi.
Nu te intrebam din ce oras esti, dar o fata de la mine din scoala a adormit in ora de fizica azisi de aia am intrebat
Deeaandreea9156 întreabă: