Crema de galbenele ai incercat? Dar varianta aia la cutie mica, foarte tare inchegata, nu cutia mare unde crema arata de zici ca e o ciorba si miroase a parfum.
Printre cauzele uscarii mainilor iarna poate fi apa folosita la spalatul mainilor, detergentii de spalat vase, etc. Folosirea manusilor de protectie in timpul spalarii vaselor poate ajuta. Se poate folosi ca si unguent avocado copt (se face o pasta din pulpa de avocado).
M-am gandit si la asta cu spalatul mainilor, am o obsesie cu spalatul, insa si in alti ani iarna mi se uscau foarte rau si nu ma spalam chiar atat de des pe ele.
A intrebat mama si nu au avut, dar mi-a recomandat o farmacista vreo 2 creme,una cu glicerina si inca una si momentan par super ok, nu mi se irita pielea de la ele. Incercasem si vaselina cum am mai spus, insa aceasta nu se absoarbe de piele, iar cand o stergi, pielea devine din nou uscata.
Sau am observat ca incepusera sa mi se usuce mai rau si de la lampa uv, mi-am facut unghiile si cred ca am stat putin mai mult la lampa pentru ca nu mi se uscau, lampa fiind destul de veche.
anonim_4396 întreabă: