anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. De cateva zile imi vine sa ma duc la baie mereu. Ma duc, fac putin, si senzatia nu dispare niciodata. Ce pot sa fac? Nu am nimic altceva, in rest sunt bine mersi, cand ies din casa imi trece, cand ma duc in vizita nu am probleme, dar acasa cand ma bag in pat noaptea, imi vine sa ma duc la baie in permanenta, chiar daca nu fac nimic!
Ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Ai racit. Imbraca-te mai gros si cere parerea unui farmacist sa iti recomande niste pastile. Sanatate.

5 răspunsuri:
| suffarstar a răspuns:

Salut. Ai răcit la rinichi, am pățit și eu. aplică crema "Puterea Ursului ", are efect încălzitor. Dacă nu ai de unde să cumperi acum, poți folosi un tratament tradițional : încălzești sare mare și o pui într-o batistă mai mare. Legi batista astfel încât sa formezi ca o mingiuță fierbinte apoi o aplici la spate, în zona bazinului.

| anonim_4396 explică (pentru suffarstar):

Am auzit si eu de crema aia, nu stiu de unde sincer, dar stiu ca am auzit laughing. Mersi frumos, chiar mi-ai fost de ajutor happy.

| suffarstar a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu plăcere.E o cremă extraordinară, 100% naturală. O găsești aici : http://www.biosanatate-lifecare.ro/......487-detail

| NoooooNaMe a răspuns:

Posibil ai racit. sad. Imbraca-te putin mai gros: poarta sosete, ciorapi pe sub pantaloni, etc.Te poti duce si la medic poate iti prescrie ceva medicamente. Doamne fereste sa nu ai altceva! Sper sa fie o banala raceala. Orice ar fi mai bine mergi zilele astea la medic ca na sunt sarbatorile si dupa ti se poate inrautati situatia...

| Alexandra1800 a răspuns:

Ai răcit jos, sa nu stai desculța si când ieși afara sa îți iei căciulă si sa fii imbracata gros!