Ai racit. Imbraca-te mai gros si cere parerea unui farmacist sa iti recomande niste pastile. Sanatate.
Ai răcit jos, sa nu stai desculța si când ieși afara sa îți iei căciulă si sa fii imbracata gros!
Posibil ai racit. . Imbraca-te putin mai gros: poarta sosete, ciorapi pe sub pantaloni, etc.Te poti duce si la medic poate iti prescrie ceva medicamente. Doamne fereste sa nu ai altceva! Sper sa fie o banala raceala. Orice ar fi mai bine mergi zilele astea la medic ca na sunt sarbatorile si dupa ti se poate inrautati situatia...
Salut. Ai răcit la rinichi, am pățit și eu. aplică crema "Puterea Ursului ", are efect încălzitor. Dacă nu ai de unde să cumperi acum, poți folosi un tratament tradițional : încălzești sare mare și o pui într-o batistă mai mare. Legi batista astfel încât sa formezi ca o mingiuță fierbinte apoi o aplici la spate, în zona bazinului.
Am auzit si eu de crema aia, nu stiu de unde sincer, dar stiu ca am auzit . Mersi frumos, chiar mi-ai fost de ajutor .
Cu plăcere.E o cremă extraordinară, 100% naturală. O găsești aici : http://www.biosanatate-lifecare.ro/......487-detail