Hei. Si mie mi se intampla de multe ori. Nu iti fa griji. Ai cadere de calciu. Bea lapte sau du.te la farmacie si cere sa iti dea calciu. Sper ca te.am ajutat. Puuup :*
Buna!
Mai ibine mergi la medicul tau de familie si el iti va spune care este leacul!
Asa patesc si eu dupa ce ma ridic din genunchi. Explicatia e simpla. Cand dormeai, muschii tai erau linisti, deconectati, iar cand te ridici, ei se incordeaza dintr-o data si transmit un semnal al creier iar el reactioneaza sub forma de durere si vedere in ceata sau negru in fata ochilor. Dar daca vrei, de curiozitate, poti vizita un doctor si poate iti va explica mai bine.
Si mie mi se intampla de cel putin 2 ori pe zi.Dar pe mine nu ma doare capul dupa ce vad negru in fata..Sunt sigur ca nu e nici o problema grava.
Si mie mi se intampla uneori cand nu mananc nimic aproape toata ziua. Insa o data mi s-a intamplat din cauza unor medicamente de raceala care nu imi faceau bine si mi-am dat seama doar dupa 3 zile ca ar trebui sa ma uit mai atenta pe prospect si asta scria la reactii adverse.
Mi se intampla des. de oriunde ma ridicam ameteam si ma buseam de pereti! odata am lesinat din aceasta cauza si m-am trezit atarnand cu capul in jos pe marginea patului si aveam zona de sub ochi vanata pentru ca m-am lovit rau. auzisem sunetul provocat de lovire dar nu judecam... o vecine are astfel de probleme si a fost ceva timp internata in spital... eu nu am fost la doctor atunci cand ameteam dar acum ma simt mai bine su nu mai ametesc. iti recomand sa faci o vizita medicului de familie
si la mine tot la fel.cam o data pe zi mi se intampla.cred ca este de la caldura asta.
Nu pot sa zic ca ma doare capul, simt o senzatie mai ciudata, dar nu e chiar durere, am exagerat
Si mie mi se intampla de cel putin 3-4 ori pe zi.cand ma ridic din pat, de pe scaun trebuie sa ma tin de perete sau de ceva ce e aproape, altfel am senzatia de cadere.
Asa mi se intampla si mie. Este o cadere de calciu. Aceasta problema se intampla deseori in timpul verii cand scade pofta de mancare.
Mie des mi se intampla sa ma scol brusc din pat si sa ametesc si sa vad negru in fata ochilor si la fel ma doare si capul. Inseamna ca creierul nu este oxigenat imdiat dupa ce te scoli.
Pentru ca nu ai destul calciu sau ceva de genu'. si mie mi se intampla si eu stiam ca este ori lipsa de calciu, ori de vitamine