| benga94 a întrebat:

Am o problema de ceva timp! Problema mea e cu matreata si acum mai nou am ca un fel de cojite asa care e pan tot parul,nu stiu ce sa mai fac, de spalat m-am spalat cu toate sampoanele de anti matreata si de femei si de barbati si sampoane de la avon si oriflame dar degeaba, am mai avut aceasta problema si acum vreo 4 ani dar imi disparuse la un moment dat si de cateva luni aproape un an a aparut iar, la dermatolog nu ma mai duc ca habar nu au cel putin de aici de la mine poate in alte judete or fi mai destepti dar aici e jale, imi daduse un sapun de la farmacie de 40 de roni care ma umplut mai tare si mi-a facut si o iritatie m-am dus la ea si cica vezi si tu altceva,deci va dati seama,am incercat si sapoane de urzica dar tot nimic, alte modalitati nu stiu poate mai mult ca sigur a mai fost cineva in situatia mea si ia trecut, de spalat la cap m-am spalat si de 3 ori pe zi si tot degeaba, astept raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| r3c00l a răspuns:

Încearcă după ce te speli să te clătești mai bine! Mult mai bine decât o faci în prezent.
Altfel, încearcă următorul aspect : cumpără sare de mare (găsești la Mega, Carrefour, Real etc) și spală-te pe cap de 3 ori pe săptămână. Deși nu e foarte plăcut și s-ar putea să usture puțin, se va ameliora!

| Simina_Lazar_1950 a răspuns:

Buna ziua
Contacteaza-ma la maill :siminatoto, problemele tale vor disparea, cunosc remedul naturist.
O zi buna

| Simina_Lazar_1950 a răspuns:

Buna ziua
Va pot ajuta sa va rezolvati problema, cu remedii naturiste. Maill :siminatoto.
O zi buna

| iKronstadt a răspuns:

Problema ta ține de scalp. Descuamarea excesivă a pielii capului este întradevăr o problemă. Unul dintre motive poate fi și nutriția. Nu știu în ce județ locuiești, dar îți recomand să consulți un dermatolog de renume, nu orice repetent care și-a luat diploma cu pilewinking Să nu faci tratamente fără analizele de rigoare! Sănătate!
P.P. Dacă urmezi sfaturile date pe net, o să dai de dracu'! Mergi la un consult profesionist!

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru iKronstadt):

Ce faci puișor?

| iKronstadt a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Fac... iu. Dacă tot ai întrebat big grin

Eu te întreb ce faci și tu îți bați joc de sentimentele mele.

| iKronstadt a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Așa, și?
Mai întreabă-mă o dată, după ce scapi de mătreață. Poate devin mai sociabil.

Nu mai are rost...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Ce ti-ai luat-o laughing direct la mantinela rolling on the floor