| boysandflowers48 a întrebat:

Am o problema destul de grava.De 2 saptamani am inceput sa am fibrilatii la inima, doar cand incerc sa dorm, adica noaptea, + dureri in piept, amorteala mainiilor, picioarelor, stari de lesin..Si asta nu imi permite nici sa adorm, reusesc maxim 2 ore pe noapte, si sunt extenuata.Am fost la urgente de 4 ori pana acum, EKG-ul iese bun, tensiunea e ok, uneori putin mai mare, dar nu inteleg de ce am fibrilatii.Mi-au dat cei de la urgente un tratament pe care il iau de o saptamana si e apa de ploaie.Programare la cardiolog am abia dupa sarbatori, pana atunci nu stiu ce sa fac, sau ce pastile sa iau sa ma ajute cu fibrilatiile ca sa pot dormi.Am facut la recomandarea doctoriilor de la urgente si analiza de glanda tiroida si nu am.Sincer mai am putin si o dau si in depresie din cauza oboselii si ca nu stiu ce sa fac laughing.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Acelea NU sunt fibrilatii ale inimii si asta este confirmata deja de medicii care ti-au facut toate acele EKG-uri inutile, fiindca tu NU ai nimic la inima.

Ce ai tu se numesc ATACURI DE PANICA si sunt generate de o problema/boala psihica pe care o ai de multa vreme, dar o poti rezolva numai cu un Medic Psihiatru.
Deja spui ca ai depresie, dar boala netrata a evoluat acum, avand probabil anxietate si depresie severa cu atacuri de panica, iar daca nici acum nu mergi la Psihiatru, boala va continua sa evolueze spre lucuri mult mai urate.
Sanatate multa!

2 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Ce tratament ai? poti sa imi spui la ce te referi cand spui "fibrilatii"? ce simti mai exact?

| boysandflowers48 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc! Intr-adevar asa este, am diagnostic de tulbuare bipolara/borderline. Am crezut insa ca nu este de la asta.