Hey,mai bine i-ai spune sa-ti mai acorde si el putina atentie,sa nu va mai certati deoarece pe tine te deranjeaza, sigur va intelege, si nu mai tipa si tu la el, totusi este tatal tau, la revedere
Cred ca e vina ta in primul rind nu trebuia sa il faci in tot felul la urma urmei bun sau rau e tatal tau.Ar trebui sa ii ceri iertare pentru cum te-ai purtat pentru ca el vrea sa iti ofere ce are mai bun ca tu sa cresti si sa ajungi un om mare(visul oricarui parinte).Si as vrea ca sa te linistesti si sa iesi la o plimbare scurta cu prieteni (dupa ce ti-ai cerut iertare, desigur)si apoi sa te intorci sisa inveti si sa-l imbratisezi spunindu-i cit il iubesti si sa i spui ca nu trebuia de la inceput sa te mute in alta parte ca asat tie ti-a schimbat comportamentul si sa-i spui ca deja nu mai esti mica si ai nevoie de putin mai mult spatiu. Spune-i ca ai nevoie de el dar ca unul care te sustine.Succes! Sper din suflet ca am fost de folos
Ar fi bine sa vorbesti cu el calm.Sa va clarificati.Sa ii spui sa vb si el cu tine.Si tu sa iti ceri scuze.
Bea un ceai de tei si calmeaza-te, apoi mergi si cere scuze pentru gestul urat pe care l-ai facut, nu ai dreptul sa-ti descarci nervii pe cel care iti asigura viata, gandeste-te la ce sacrificii face ca tu sa traiesti bine, nu ai dreptul sa -ti judeci parintii.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
M-am impacat cu tatal meu Mi-am dat seama ca daca ma port frumos cu el se poata si el frumos cu mine.
Anonimulgrr întreabă: