Nu e chiar cum zici tu ca e de la supraexcitare etc.ci e o problema mai delicata care daca nu mergi la medic sa o rezolvi nu vei putea sa te bucuri de sex niciodata asa cum ar trebui mai ales la varsta ta,deci trebuia fara nici o rusine sa mergi la medic nu esti singurul cu o astfel de problema ca tine mai sunt o gramada,important e sa o rezolvi cat mai repede si trebuie sa mergi neaparat la un psiholog care te va ajuta sa te controlezi sa nu mai ejaculezi asa de repede si la un urolog. apoi si tu te poti ajuta putin (dar dupa ce mergi si la medic neaparat ) trebuie sa ai o partenera care sa te inteleaga si sa te ajute sa treci peste asta, tu trebuie sa te controlezi mai bine psihic si fizic din creier vine informatia catre orice organ din corp deci tu poti controla si ejacularea.in primul rand daca te masturbezi sa nu o mai faci deloc pentru ca si asta ajuta sa ejaculezi precoce si sa nu mai fi in stare sa ai un act sexual normal,apoi fa exercitii de respiratie si abtine-te cand simti ca iti vine distrage-ti atentia de la acest lucru,nu te implica asa de tare emotional ca induci ejacularea precoce,apoi mai e un punct pe care trebuie sa il descopere partenera sau tu unde daca faci o presiune de cateva secunde din cand in cand se poate prelungi actul sexual fara ejaculare,acel punct este undeva la jumatatea distantei dintre penis si anus,un sunt un canal in zona prostatei unde daca apesi blocheaza sau prelungeste timpul de sex fara ejaculare rapida pentru un timp,poti sa aplici comprese cu gheata in zona testicolelor din cand in cand in timpul actului sexual si poate ajuta si asta pentru ca spermatozoizilor nu le place temperatura ridicata caldura i omoara fiind rece poate i controleaza mai bine sa nu vina pe canal pentru ejaculare,incearca sa te comtrolezi si sa prelungesti preludiu intrerupandu-l din cand in cand la fel si actul sexual cand simti ca te ia prea tare valul ia o pauza scurta astfel vei invata sa te controlezi pentru ca tu nu stii nici sa controlezi ejacularea si asta e un dejavantaj,trebuie antrenamente de simulare a sexului si intreruperea lui in timpul potrivit inainte de ejaculare,mai sunt multe metode pe care le vei invata la psiholog si care te vor ajuta foarte mult sa revii la normal,dar cum ti-am zis trebuie sa ai o partenera care sa inteleaga ca trebuie sa te ajute sa treci peste astea nu sa faceti sex si atat,trebuie sa aiba rabdare cu tine sa suporte si momentele in care vei interupe actul sexual ca sa nu ejaculezi nu e asa simplu pentru o fata sa inteleaga astea dar nu e nici imposibil de facut,deci capul sus mergi la medic faci ce trebuie,fara masturbari,control psihic, fizic, si sentimental in timpul actului sexual poate si putine medicamente vei primi si apoi se vor rezolva.sa imi spui cum e dupa ce mergi la medicii ce am zis succes
Un prieten mi-a spus ca daca te dai cu Lidocaina pe "treaba", imediat dupa ce intra in erectzie, un act sexual poate dura foarte mult, iar asta pentru ca iti amortzeste "treaba" si o tine asa pana ii trece efectul Lidocainei. Bine...asta nu e cea mai buna solutie. Cel mai bine ar fi sa mergi la un consult la urologie. Succes!
Sal. incearca inanite de contact sexual sa te masturbezi (vreo 30 min inainte). Daca nu merge asa, atunci mergi la medic. Despre ejacularea precoce (din punct de vedere fiziologic)cred ca esti pra tanar pentru asta, deci...nu ai de ce sa iti faci griji. daca vrei imi multe detalii poti intreba http://salvatori.spard-team.com/category/reproducere/. E un sexolog bun si te va sfatui bine. BAFTA
Incearca mereu sa te gandesti la altceva cand simti ca isi vine sa ejaculezi si asa ai sa te inveti sa te abtii mai multprin repetari
, totul tine de psihic
1. Horaţiu, "a face sex" nu înseamnă doar coit. 2. Dacă te vei raporta mereu la eşecul de acum câţiva ani, nu va fi bine. Chiar şi atunci, "nu ai mai avut chef de nimic" fiindcă întâmplarea ţi-a surpat orgoliul masculin, nu pentru că, realmente, peste 15-30 de minute n-ai fi putut să încerci iar. 3. "Marea şansă" de a te dezvirgina va fi la fel de mare şi data viitoare. 4. Mai întâi, calmează-te puţin, trage aer în piept, nu te teme.
Horatiu fii atent... Am un remediu pe care l-am primit si eu de la un doctor foarte destept evreu. ce au spus cei dinaintea mea au in mare masura dreptate dar am si eu un leac e unul naturist dar foarte periculos. In fiecare dimineata cand te trezesti o sa iti pui intr-o lingura ( nu lingurita) jumate miere si restul pana ii faci varf ţelină data pe razatoare. telina e de mult timp cunoscuta drept stimulent sexual de ce e asa "periculos" nu trebuie sa exagerezi sa iei cat mai mult aceeashi doza in fiecare dimineata pe inima goala si o sa vezi ca o sa te ajute good luck
90% dintre barbati sufera de aceasta "boala" care poate fi tratata foarte usor. Trebuie doar sa vrei. Sotul meu are aceeasi varsta ca si atat si aceleasi prboleme. Doctorul i-a recomandat solutia suifan, am luat-o de pe http://www.suifanoriginal.ro, sper sa te ajute.
Solutia suifan este cel mai bun remediu pentru tratarea ejacularii precoce: http://suifanoriginal.ro
Dupa cum ti-am scris si mai jos, solutia suifan este cel mai bun remediu impotriva ejacularii premature, dar poti incercati si alte solutii de pe http://www.sexshopintim.ro, success!
Sper să vă fie de folos şi articolele noastre, de la această adresă: http://imagique.wordpress.com/? s=ejaculare+precoce&submit=
Succes!