| mihaela620 a întrebat:

Am o problema la un deget de la picior. S-a infectat si e posibil sa fie nevoie de o interventie chirurgicala minora pentru a-l curata. Pot avea complicatii pentru ca iau anticonceptionale? Ar trebui sa nu le mai iau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AoiTori a răspuns:

Ar trebui sa-ti intrebi medicul de familie. El stie daca poti lua anticonceptional>>> Noi nu putem sa-ti spunem exact, pentru ca nu stim cat de sensibila esti la aceste medicamente> Unii nici nu stiu ce-i aia anticonceptional> Te sfatuiesc sa consulti medicul de familie in privinta asta>

| mihaela620 explică (pentru AoiTori):

Eu vreau sa stiu daca imi pot afecta recuperarea post-operatorie...sau operatia in sine

| alessia5158 a răspuns:

Ii spui medicului care-ti face interventia--- nu cred ca anticonceptionalele au vreo relevanta pentru anestezia locala dar, totusi, spune-i medicului. Numai bine!