| Safire17 a întrebat:

Am o problema: parca imi simt buzele mai groase decat inainte si mi se usuca gura foarte repede? ce poate fi? ast raspunsuri serioase.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| alecx4music a răspuns:

Ai mancat ceva stricat sau invechit.
Niste carnati sau mici, crenvusti...

| Shining a răspuns:

Ai prea multa sare in organism si mananci prea multe alimente grele, incearca o saptamana sa bei 1 L jumate de apa pe zi, mananca mai multe fructe si chestii nesarate. Puneti o masca pe buze in fiecare seara cu ulei de masline, miere si zahar brun. Eu zic ca va merge! :*

| ellaaaaaaa a răspuns:

Fumezi?

| cosmin2sun a răspuns:

Unul din principalele motive este deshidratarea care se produce din cauza lipsei de apa din corp. SI stresul poate produce aceleasi probleme unori. e destul sa fi stresata putin sau sa iti faci griji sau chestii de genul

| Safire17 explică:

Am numai 10 ani... M-am uitat si in oglinda si nu vad nicio schimbare. e numai sanzatia asta

| sixtythree a răspuns:

Poate fi si din caua vantului. petreci timp mai mult in aer liber?

| sweetdollbeautifulgirl a răspuns:

Daca iti sunt foarte groase si se usuca repede inseamna ca ai iesit afara cu buzele ude si ele chiar trebuie sa fie uscate... eu am patit asta...

| Safire17 explică (pentru sixtythree):

Nu, dar ma gandesc ca e suficient si drumul la scoala (fac cam 20-30 de minute)

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Lipsa hidratării.
Consumă minim 1.5-2 lichide, în special apă plată.
Pa, pa.

| micurutza2005 a răspuns:

Faptul ca simti buzele umflate poate fi o reactie alergica de la ceva mancare sau ceva de afara mai ales ca acum sant infloriti pomii poate esti alergica la ceva la ce nu ai mai fost inainte iar acum din cauza imunitatii scazute poti fi alergica intr-o forma mai usoara sau poate grava depinde cum te simti,urmareste daca ai un moment al zilei cand e mai pronuntata aceasta senzatie si poate iti dai seama de la ce esti asa,mai poate fi si de la ruj daca cumba te dai cu ceva pe buze la varsta ta, sau daca mananci seminte sarate sau ceva mai sarat, apoi faptul ca ti se usuca gura poate fi un semn de glicemie ridicata ceea ce duce la diabet daca nu e depistata la analize valoarea ei din timp, apoi ti se usuca daca nu bei suficiente lichide in fiecare zi esti deshidratata acesta e un semn cu uscarea gurii bea mai mult si fructe multe apoi poate fi asa de la lipsa unor vitamine si minerale de exemplu vit.A care se ocupa cu intretinerea pielii si altele care lipsesc cum ar fi si calciul scazut pot da aceste simptomesau alte afectiuni sau stresul, deci trebuie rezolvata problema asta cu medicul.