anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema serioasa (sper sa nu radeti) Uneori am o senzatie. nu stiu cum sa zic. parca imi e sila de fete, adica nu imi e sila =]] dar nu stiu de ce imi imaginez uneori ca le miros gura sau altceva, pur si simplu ceva sa ma scarbeasca de ele straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Si baietilor nu le miroase gura?
Daca problema se agraveaza ai nevoie de un psiholog. Oamenii pot sa fie destul de scarbosi, indiferent de sex, daca nu poti trece peste asta ai nevoie de ajutor specializat. Nu iti imagina ca tu nu esti scarbos, sau ca uneori nu-ti miroase gura...
Multa sanatate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CuriousStuff):

Pai da, dar de exemplu daca ma gandesc la un baiat ca i miroase gura, ma doare pe mine in pl de el rolling on the floor), nu imi este scarbos, pentru ca si mie imi miroase, dar cand vine vorba de celalalt sex. straight face si nu inteleg de ce imi imaginez lucrurile astea

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Stii de ce ai tu nevoie de fapt? De o femeie ba!

| Violleta2022 a răspuns:

Poate esti gay, de aceea iti imaginezi ce-i mai rau sau murdar despre fete!