Te speli pe dinti mai des si vizitezi un stomatolog pentru control, detartraj etc.
Am 41 de ani si fumez de mult dar spalatul pe dinti nu-l ratez in fiecare dimineata! si cateodata si seara.Nu sunt perfect dar ai probleme cu gingiile si ar trebui sa cauti REPEDE un stomatolog deca nu vrei mai multe probleme(chiar si de inima)
Oricum lipsa de calciu duce mai repede la carii(deteriorarea dintilor sub orice forma)
Pai trebuie sa mananci mult iaurt, branza si sa bei lapte. Si ar fi bine sa o lasi mai moale cu tigarile. Succes!
Tu ai probleme la cap? Niciodata nu am inteles oamenii ce se lasa condusi si usor manipulati de vicii.Nu ai cum sa opresti deteriorarea lor decat prin oprirea fumatului.Arunci banii pe boala.Si apoi altii, plus stres si stari de rau, pe medicamente, care la final nu au nicio valoare.Cancerul nu se trateaza.Da, stiu, e un cliseu, dar e adevarat.Nu esti cool daca fumezi, iti risti sanatatea pentru o prostie.Mai bine, mai incolo, iei mancare pentru familie decat sa ti-o infometezi pentru a-ti agrava boala.Nonsens limpede.Totusi,tu alegi.
Fumatul afecteaza mult dintii. Spala-te pe dinti dimineata si seara, iti recomand ppsata de dinti : Sensodyne!
Lasa tigarile pentru ca:
1: dintii or sa se ingalbeneasca
2: dai banii pe cancer nu-i ok sa fumezi sper ca te-am ajutat sa iti dai seama de ceva