anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am parul deteriorat, fragil, rar si nu-mi stat deloc bine. Dupa ce fac baie imi sta groznic, zici ca sunt niste fire de undita :/ laughing nu mi se aranjeaza deloc. Imi sta... nu stiu cum sa zic bleg laughing
Imi cade mult par, exagerat de mult cand fac baie. incepe sa-mi cada dupa 2 zile daca nu afc baie si arata de parca nu ar fi spalat de luni.
Ce pot sa-i fac? cu ce sa ma spal? am incercat l'oreal dar ...nici un efect

Sunt in a 10-a. La inceputul clasei a 9-a am avut un par f frumos, lung si mi-l aranjam f usor. Iar dupa sem 1 a inceput sa-mi cada f mult si sa mi se despice.
Am citit pe net ca asta se poate intampla din cauza unei glande sau din cauza unei suparari. Ei bine, cam pe la inceputl clasei a noua si luni urmatoarre dupa... am fost cam supaarata...de fapt foarte
sa fie de la asta?
Cum sa mi-l repar? sau se poate sa-l mai repar? crying(

Imi cer scuze pentru modul in care ma exprim sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| awsaasasaa a răspuns (pentru Winstern):

Fraier ***