Ceai verde sau musetel, la pliculete. Cate 2 pliculete le scufunzi in apa clocotita si le ridici, le presezi intre palme cat de cat ca sa le storci de surplusul de umezeala si apoi le aplici unul peste un ochi, unul peste celalalt ochi. Timp de actionare 15-20 de min. Rol antiinflamator si nu numai. Bafta!
In mod normal reactia nu pote fi justificata, asta doar daca nu cumva te-a tras curentul si atunci se poate justifica.Iti recomand musetel si nu compresie simpla
Am dormit in ultimele zile cu geamul deschis dar nu aveam ochii umflati decat dupa ce am bocit. Compresele de musetel caldute sau foarte reci?
Pai curentul nu te trage azi maine, iar uneori e de ajuns un singur strop de apa.E singura explicatie care poate justifica umflatura
Buna ziua! Tu trebuie sa faci un program pentru intarirea imunitatii, deoarece vei intampina mereu asa ceva si plus ca aiprobleme cu rinichii daca ti se umfla brusc ochii! Da-mi mesaj la id-ul meu de messenger lazarescu_constantin si discutam mai multe! O zi buna!
Imunitatea mea e mai mult decat ok dupa ultimele analize . nu mi s-a umflat brusc, s-au umflat dupa o sesiune de boceala. Nu cred ca ai vrea sa ne contrazicem iar asa ca stai linistit acolo .
Eu sunt destul de linistit, inocenta si consider ca tu ai o problema pe care trebuie sa o rezolvi! Organismul tau este extrem de slabit, deoarece chiar daca ai lasat usa deschisa, nu ar fi trebuit sa ti se intample asa ceva. Curentii de aer sunt calzi la ora actuala, nu este normal sa patesti asa ceva! O infectie este in corpul tau, studiaza problema cu lux de amanunt si vezi ce pastile iei (vezi contraindicatiile si reactiile adverse, ca nu-i de glumit). Elimina consumul de nurofen/ibuprofen, paracetamol, panadol, aspirina, algocalmin, fervex, aulin, ketonal, augumentin, roacutane, etc, lista continua. Deoarece sunt medicamente interzise si inca se mai ofera spre consum, totusi! O zi buna!
Medicamentele au rolul lor daca nu erau ele murea lumea in masa. Subiect inchis, o zi buna.
Http://blogulmeumediocru.blogspot.com/......rema.html; http://www.ziare.com/......er-708794;
http://filmedocumentare.com/......aturiste/. Nu degeaba ti-ai pus acest user, domnisoara! Noi facem studii amanuntite pe baza acestor toxicitati, asa ca te-as ruga sa te informezi! O zi buna si luminarea mintii!
anonim_4396 întreabă: