| Lightning1997 a întrebat:

Am prajit niste pulpe de pui si au iesit cam inchise la culoare (roz spre maroniu) chiar si inauntru, arse nu erau. Daca la gust nu erau rele, puteau fi stricate? Putem avea probleme?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| petitconseil a răspuns:

De obicei carnea alterata/stricata miroase urat si la prăjit, si la fiert. Eventual poti face o indigestie, adica greață, vărsături, dar macar sa nu fi mancat prea multe pulpe din alea...

| Lightning1997 explică (pentru petitconseil):

Si daca nu mirosea dupa ce am facut o? E stricata daca a iesit maronie?

| petitconseil a răspuns (pentru Lightning1997):

Poate ai pus ceva condimente pe ea si din cauza asta? eu nu cred sa fie chiar ceva grav, eventual versi tot si trece,,,

| Lightning1997 explică (pentru petitconseil):

Nu am pus nimic.

Răspuns utilizator avertizat