| Stef29 a întrebat:

Am probleme de concentrare. Cum pot remedia aceste probleme? Fundita! Am nevoie urgent!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| introduaicinumele a răspuns:

Odihna. e cea mai importanta. crede-ma. eu dupa o noapte in care n-am putut dormi, am fost atat de obosit incat la matematica la test am gresit cam tot (tinand cont ca in generala am fost la olimpiada si luasem note bune in examene.). In timp se aduna oboseala si nu-ti mai dai seama ca esti obosit pentru ca te obisnuiesti cu treaba asta. si apoi nu stii de ce nu te mai poti concentra.
Incearca ca la 10 sa fi in pat, mai ales daca te trezesti la 6 (asa ca mine.).

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pastilele de memorie sant bune daca ti le prescrie medicul familist.

| YoChriss a răspuns:

Salut! Nu te mai gandi la probleme/alte lucruri etc. Fii concentrat doar pe acel lucru.

| giony54 a răspuns:

Este un produs natural Energie si Memorie care te poate ajuta.

| LittleShyDevil a răspuns:

Buna seara! Incearca sa iei lecitina. Daca nu, fa niste analize amanuntite sau intreaba un medic. Seara buna! Multa sanatate! happy

| nytro233 a răspuns:

Gaseste un loc foarte linistit.Gandestete ca acolo ai tot timpul din lume ca sa remediezi orice problema.Gandeste totul cu logica.Fa asta in fiecare zi si apoi te vei obisnuii.